This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Qwuinsley
Qwuinsley - 1 Item
hallo geile Nederlandse mannen! ik ben een spontane dame zonder respect en doe daarom ook alles niet safe en het liefst in mijn kontje! je kunt daarom ook jezelf heerlijk opfrissen bij mij en heb altijd schone handdoekjes , maar je kunt ook met mijn het bubbelbad of stoomdouchecabine in gaan om alvast heerlijk aan het voorspel te beginnen , door mekaar heerlijk te tongzoenen strelen en vingeren , om daarna samen in de slaapkamer te belanden… en schatje als jij mij weet op de gevoelige plekjes te raken geniet ik er zeer zeker van en kom ik ook lekker klaar , en als je echt van wanten weet kan ik ook nog squirten! Nou schatje ik wacht op jou dus bel me snel 0623203051. (vluggertje 40 euro, half uur 60 euro, 3 kwartier 80 euro, vol uur samen met mijn 100 euro, en voor het bubbelbad vraag ik 20 euro extra voor; p.s. wapdate is nu ook mogelijk!)
Qwuinsley
lekker volgeplast slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - Gebruiken vrouwen ook hun billen
Jongens, wat ik me nou afvraag. Gebruiken vrouwen ook hun billen als ze mannen willen verleiden? Zelf ben ik als man gek op vrouwenbillen, en veel mannen die ik ken deinzen niet terug voor een potje AV! Maar het lijkt wel alsof vrouwen zich vaker generen voor hun billen dan dat ze er mee pronken. Anders bij Afrikaanse/Surinaamse vrouwen, maar ja, die hebben dan ook meestal meer om trots op te zijn. Het enige waar ik vrouwen ooit op heb betrapt, is dat ze zich er bewust van zijn. (hurken in plaats van bukken als ze iets oppakken) Maar bijvoorbeeld expres een lichte broek aantrekken omdat hun billen er beter in uitkomen dan in een donkere broek, heb ik nog nooit gehoord. Commentaar?
vickey vriemels
vickey vriemels - pijn geeft bij het vrijen
Hallo ik vind dit moeilijk gezien het feit dat ik streng christelijk ben opgevoed. Ik heb na de bevalling een ruptuur gehad die niet goed genezen is en dus vaak pijn geeft bij het vrijen. Nu wil ik graag mijn man op een andere manier verwennen maar hoe, en kom ik dan zelf ook aan mijn trekken? Wie wil mij helpen ik loop hier al jaren mee en kan door mijn achtergrond / geloof niets doen of vragen, ook niet aan mijn man!
Corry  Huijsmans
Corry Huijsmans - 6 mannelijke huisgenoten
Nou woon ik in een studentenhuis en heb ik 6 mannelijke huisgenoten en weet ik uit zeer betrouwbare bron dat een groot deel van hen strings helemaal niet aantrekkelijk vind. Zeker vier van de zes hebben liever "normale onderbroeken". Een van mijn huisgenoten zei zelfs, toen hij een slipje van mij aan mijn waslijn zag (van een heel dun halfdoorzichtig stofje met bloemetjesprint) dat hij dat echt heel sexy vond en dat ik maar tegen mijn POOIER moest zeggen dat hij ook zulke broekjes moest kopen. Dus het manvolk vind strings ook helemaal niet zo geweldig als wij altijd denken. Een mooie gewone slip wordt net zo gewaardeerd!
Frits Rits
Frits Rits - een hoertje meegenomen
Vanavond een hoertje meegenomen voor een heerlijke tijd, ze stelde mij niet teleur. Na de gebruikelijke verplichtingen voldaan te hebben en eerst even wat gekletst te hebben ging ze heerlijk op in onze "date" . Heb haar toen wat extra geven en nog lekker even na zitten kletsen. Als je haar een plezier wilt doen breng je een cappucino voor haar mee, kan ze echt van genieten en word zeer gewaardeerd. Ze is niet wat je normaal verwacht op een tippelzone, als je haar met respect behandeld krijg je er heel veel voor terug, het is een schat!
Marjanne Luickx
Marjanne Luickx - GLIJHUIS
Hey zaadspuitert! Hier nog een fijne masturbeertip voor als je even geen geld hebt om naar een GLIJHUIS TE GAAN! Onaneren met je bril....,Ja je leest het goed, met je normale bril of zonnebril kun je fantastisch klaarkomen! Ga op je rug liggen pak je bril en klap hem uit. Maak je TAMP stijf. Leg de bril met de armpjes tussen je benen en balzak, boven je stijve TAMP. Houd je bril met je duim vast zoals je normaal aftrekt. Masturbeer nu lekker en de armpjes van de bril bewegen nu mee tussen je benen en ballen. Tijdens het aftrekken kom je zo lekkerder klaar!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook