This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Noirjohn
Noirjohn - 1 Item
Dag allemaal! Ook ik ben sexy en spontaan,en mijn kutje is erg zoet van smaak en ik pijp hemels wordt beweert! kan best wat hebben dus als het kan maak ik graag het beest in je los zo dat je me stevig kan nemen in verschillende geile standjes. ben ook wel lenig dus,. heb namelijk altijd geturnd. Je kunt bij me langskomen voor een leuk gesprek of stevige sex.ik ben verslaafd en ontvang thuis discreet in Tilburg. Ik doe regelmatig aan zaadslikken! Bellen moet je altijd met nr weergave en graag niet sms! dus als je in de buurt bent en zin heb bel me dan maken we er gauw een geil feestje van. Ook heb ik wel eens zin in een geile escort date of zoiets. Geile Zomerse actie voor en natte attractie’s nu 120 pu 80 half uur 60 vluggertje!
Noirjohn
lekker gedragen slipje te koop !
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Milva
Milva - Anale seks (AV) voor het huwelijk
Anale seks (AV) voor het huwelijk is voor mij en een hoop van mijn klanten de normaalste zaak van de wereld geworden. Logisch dat veel klanten zich ook afvragen waarom God niet wil dat mensen hun lichaam aan elkaar geven, buiten de veilige bescherming van een huwelijksverbond. Wat is er godverredomme nou mis met anale seks, als je van elkaar houdt? Als je besloten hebt met elkaar verder te gaan, hoe kan anale seks dan verkeerd zijn, voordat je getrouwd bent? Wat zegt de Bijbel eigenlijk over seks voor het huwelijk? Wie het weet mag het zeggen!
Britt Brøndsted
Britt Brøndsted - wijze woorden
Geld lijkt op vet! Van beide is er genoeg, maar altijd op de verkeerde plaatsen….
Winston
Winston - mijn vrouw is de laatste tijd een beetje stout
Jongens, mijn vrouw is de laatste tijd een beetje stout! Ze loopt de hele dag in haar blote kontje! En als ze boodschappen gaat doen dan doet ze een kort rokje aan zonder slipje! Ze zal het zelf ook moeten toegeven haar rokje is iets te kort. Niet iets om buiten mee over straat te lopen maar wel heerlijk geil. Ik moest van haar een filmpje maken maar dat deed ik alleen als er een slipje onderaan deed. Op het filmpje draagt ze nu een wit katoenen slipje om haar strakke billen die ruim onder haar rokje uitsteken. De beelden zijn in slowmotion zodat haar billen extra lekker op en neer bewegen en de kijkers nog langer kunnen genieten van dit heerlijke uitzicht…………….
Preston
Preston - dit meisje bezocht voor een gedragen slipje
Hoi! Ik heb dus gisteren dit meisje bezocht voor een gedragen slipje! Ik heb haar tot nu toe minstens 10 keer bezocht. Helaas zit blasen ohne niet in bij haar :-( Er is bij haar gelukkig geen sprake van het welbekende push-gedrag! Zij doet gewoon rustig aan en probeert je op je gemak te stellen. Smaken verschillen natuurlijk, maar ik kom wel iedere keer weer terug bij haar. Ze heeft in het verleden ook in de parenclub van BOUDESTEIJN gewerkt. Telkens zat ze weer op een andere kamer, omdat ze meestal voor een langere periode wegbleef……….
Trui Halfmouw
Trui Halfmouw - nooit beffen
Mijn man mocht mij ook nooit beffen vond ik vies. Maar dat was een verkeerd vooroordeel. We hebben er samen veel plezier bij en doen het meerdere malen per week en net wat er geschreven werd de vagina voelt beter aan!! betere doorbloeding omdat je beter opgewonden wordt. En vies is het helemaal niet. Ook deden we aan lepeltje lepeltje liggen en dan zg droog vrijen (dus geen penis in de vagina) met een beetje glijmiddel. Van het bovenstaande kwam sinds 3 jaar ook anaal, eerst alleen de eikel heel voorzichtig naar binnen en maanden later er helemaal in, het klinkt vreemd maar zalig!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook