This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Qui-Sudjendrick
Qui-Sudjendrick - 1 Item
Hallo geile zaadspuiters! ik ben een geboren geile zaad slet met pit. Ook ben ik ben apothekers assistente met stoute wilde dromen. Ik fantaseer vaak op het werk over wat voor een stout ordinair sletje dat ik kan zijn. dat ik je DONG in mijn mondje neem en er hard aan begin te zuigen tot je TAMP bijna op knappen staat,dan schuif ik er gauw een condoom overheen en wil hem het gauw in mijn kletsnatte YONI voelen. de fantasie is lang een droom gebleven maar nu ben ik er toch echt klaar voor om het uit te gaan proberen vind het ook geil om stevig in mijn mooie ronde reet genomen te worden! Ook ben ik gek op zaad slikken, rimmen en ik ben ook niet vies van geile plas sex fisting! Je kunt me bellen voor een stevig geil potje sex ik ontvang discreet thuis in omgeving Tilburg. Geil likje op je DONG.
Qui-Sudjendrick
lekker stout slipje!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Befsther
Befsther - Ik laat mij dus gewoon likken (beffen), en dat is heerlijk!
Ik laat mij dus gewoon likken (beffen), en dat is heerlijk, al was het wel wennen in het begin. Maar ja dat geld voor alles al het begin is moeilijk. Ik pijp mijn man ook en alles wat daarbij hoort. Dus hij bij mij en ik bij hem. Eerste keer bijna kokhalzen nu niet meer. En sinds kort doe ik ook anaal. En als je dat voorzichtig doet is het lekker, en met glijmiddel (bijv. Acti gel) Ik moet wel zeggen dat ik stuur. Bovendien oefen ik zelf regelmatig met een grote vibrator (4-4,5cm doorsnee) Wij hebben bovendien sinds kort digitale televisie en kijken samen regelmatig ook naar een porno filmpje wat natuurlijk een goed begin kan zijn. Vaak komt het initiatief bij mij vandaan want mijn man weet niet meer wanneer ik wel of niet wil, logisch toch?
Rolf Katje
Rolf Katje - Ook ik vind een damesstring bij mezelf gewoon mooi staan!
Dag GUYS! Ook ik vind een damesstring bij mezelf gewoon mooi staan, maar, dat is dan ook gelijk alles. Als er zo'n smal randje string boven een broek uitpiept vind ik dat niet speciaal mooi, soms juist lelijk of ordinair, en soms wl sexy. Maar dan nog, ze zitten bij mij vaak niet lekker, zo met die veter in je reet (plat gezegd). Ik heb zelf nu ook vaak een mannenstring (met dus een groter stukje stof aan de voorzijde om mijn klokkenspel in op te bergen, maar dat gevoel van dat randje stof tussen mijn billen is niet zomaar lekker. Plus, de stof van mijn broek zo direct op mijn billen, dat is in elk geval wennen!
Wil Krikke
Wil Krikke - Bij navraag bleek pijpen + neuken voor 40 euro mogelijk te zijn!
Gisteren na jaren weer eens naar de sauna geweest in de hoop dat er iets leuks voor de deur zou staan. Er was een zeer matige bezetting en ik wilde al weer weg gaan tot ik haar zag. Niet al te groot, beetje Indonesisch type. Ze droeg lange gebreide beenwarmers en zag er best aardig uit (in het donker). Bij navraag bleek pijpen + neuken voor 40 euro mogelijk te zijn. Dat bedrag vond ik absurd hoog zeker wanneer je bedenkt dat je voor 25 euro bij BOUDESTEIJN al van bil kan op een echt bedje. Neuken in de auto vind ik maar niks dus ik stelde voor om 20 euro te betalen voor alleen pijpen. en dat was goed. Aangekomen op de afwerkplek vertelde ze mij dat ze niet alleen zou pijpen maar ook zou aftrekken. Toen wist ik al dat het niets zou worden. En inderdaad nadat het condoom er om zat begon ze hard aan mijn Tollie te sjorren en zo nu en dan werd het kopje in de mond genomen. Na een paar minuten gaf ze aan dat wanneer het te lang zou duren ik bij zou moeten betalen. Het vergde enige concentratie om klaar te komen, daarna condoom af, de boel een beetje opgekalefaterd, de 'dame' afgezet en vertrokken. Dit ter info.
Gerda Nieuwenhuis
Gerda Nieuwenhuis - GLIJHUIS
Hey zaadspuitert! Hier nog een fijne masturbeertip voor als je even geen geld hebt om naar een GLIJHUIS TE GAAN! Er zijn jongens die klaarkomen met een aantal stevig stralen sperma. Voor hen deze tip: Ga jezelf op de normale manier onaneren. Als je voelt dat je klaar gaat komen, trek je heel langzaam door tot je echt gaat spuiten. Als je dit voelt, laat jij je TAMP met rust en je stralen kunnen vrij-uit over je eigen dikke buik stromen. Omdat je tijdens het spuiten dus niet meer aan je TAMP zit, lijkt het of er meer dan normaal aan het spuiten bent. Probeer het maar eens!
Josje Smit-Werkmans
Josje Smit-Werkmans - Vroeger moest ik van mijn POOIER altijd strings dragen
Vroeger moest ik van mijn POOIER altijd strings dragen, maar sinds ik hem heb verlaten vind ik het eigenlijk maar ielige stukjes stof, die in je bilnaad snijden. Dat voel je op een gegeven moment niet echt meer, maar had het idee dat het toch niet echt goed kon zijn. En sowieso als ik ongesteld ben wil ik altijd een gewone onderbroek dragen. En dan dus liefst een mooie, die je niet ziet zitten onder een strakke broek. Handig toch??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook