This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rover Seewald
Rover Seewald - 1 Item
Hey lekkere stoute slipsnifter van me! Heb jij soms ook een volle zak en wil je die lading even op een fijne manier kwijtraken? Dan wil ik je daar graag bij helpen, ik geniet altijd van een mooie bikkelharde TAMP die ook nog eens flink kan spuiten. En waar je jouw zaad achter laat maakt mij niet zoveel uit, je mag je echt uitleven met mij en als je vaker dan éé keer kan spuiten is dat mooi mee genomen. Wacht dus niet te lang en kom je lading gewoon even lekker dumpen in mij. Wie het eerst komt mag natuurlijk ook als eerste spuiten!
Rover Seewald
lekker stout slipje...mmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Roel de Rukker
Roel de Rukker - iedere vrouw is weer anders
Over deze amateurrostituée schrijf ik het volgende: Ze is erg vriendelijk en ik vind haar ook een zeer mooie verschijning. Als je haar in "normale" kledij ziet is het plaatje helemaal perfect! Soms komt ze wel een beetje verlegen en stilletjes over. Dat zit in haar geaardheid. Je moet zelf het ijs een beetje breken, zeg maar... Maarja, iedere vrouw is weer anders en dat is nu ook juist het mooie aan deze hobby! Lekker toch??
Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - samen urine drinken
Dag allen! Ik zoek mensen (m/v/stel) om samen urine te drinken! Ik drink ook graag mijn eigen urine. Ik ben niet uit op seks. Gewoon een gezellige samenzijn, met de kleren aan. Heel normaal, met het verschil dat de aanwezigen urine drinken. Kijken hoe een man of vrouw een glas vol plast en het vervolgens opdrinkt.Ps. Plasseks film kijken we natuurlijk wel. Ik kan ook ontvangen.
Britt Brøndsted
Britt Brøndsted - in ruil voor sexueel gezelschap
Dag allemaal. Ik probeer het hier ook maar een keer! Ik ben een leuke rijpe volslanke dame met looks en brains en wil graag met jou op vakantie gaan in sept naar een zonnige bestemming op hotel in ruil voor sexueel gezelschap . Jij bent tussen de 40 en 55 jaar. Wie heeft er een leuk voorstel?
Poe Pen
Poe Pen - amateurprostituée’s die aan Anal Verkehr doen
HOI! Mijn belangrijkste criterium voor ondergoed, en voor mijn gewone kleding, is dat het comfortabel moet zitten! Op de tweede plaats komt de esthetiek: een string lijkt me ook nog eens alleen charmant als je mooie, strakke billen hebt, en die zijn volgens mij bijna alleen weggelegd voor amateurprostituée’s die aan Anal Verkehr doen! Of vinden jullie soms van niet??
Els Torenbeek
Els Torenbeek - schuren met zijn HARDE TAMPERT
De “zin in harde sex” is bij mij de laatste jaren behoorlijk minder geworden, en ik heb nu bijna nooit zin (misschien wel zin maar durf ffniets op een andere manier) meer in vrijen of knuffelen. Mijn man is hierin heel begrip vol en dringt helaas niet aan al hoewel ik weet dat hij wel wil. Hij wil bijvoorbeeld soms midden in de nacht lekker tegen me aanliggen schuren met zijn HARDE TAMPERT en dan heb al een excuus om anders te gaan liggen. Bovendien een druk leven hebbende. Ik zie vaak de negatieve dingen bij hem, niet opgeruimd, vergeten etc. maar nooit de positieve dingen. En dat is verkeerd want ik heb een hele liefdevolle man die mij absoluut niets te kort wil doen en altijd alle begrip heeft, ook al ben ik boos zelfs dan is hij nog begrip vol. Ik ben ook iemand die graag met ANAAL VERKEER graag zelf de touwtjes in handen heb, en ga er vanuit dat iedereen mijn visie volgt. Vraag me af hoe lang het nog duurt voordat mijn man een PROSTITUEE gaat bezoeken! Heeft iemand hier ervaring mee?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook