This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Samsam Dupont
Samsam Dupont - 1 Item
HOI! Ik ben dus net uit een relatie, geen zin in een nieuwe, wel zin in veel en lekkere sex! Ik houd enorm van dikke grote witte TAMPERTS 20cm of groter, heerlijk! Ik zoek een vaste fuckbuddy (geen wisselende contacten) waarmee ik regelmatig heerlijke sex mee kan hebben. Ben zelf niet gebonden en het maakt me niet uit of jij gebonden bent of niet (hoewel ik het stiekeme van het zijn van een minnares wel erg spannend vindt)..Houd bijvoorbeeld van lange sex, meerdere sessies, pijpen, gebeft worden, anaal, buitensex, trio (met andere man), experimenteren.. maar hou nog het meest van een dikke pik diep in me en lekker doorgeneukt worden..Keywords: hygiene, discretie, veiligheid, respect, wederzijdse klik, geen SM/rare fetishes/poep/plas meer. Let op! GEEN financiële bijbedoelingen, just for fun! Omdat ik 1 persoon zoek vind ik een klik wel belangrijk.. Dus heb je zin in een lekker neukmaatje, en heb je een grote DONG, en ben je tussen de 30 - 45 jr.. stuur me een leuk mailtje! Ps. Lieverds krijg veel reacties, dus wil je reageren let op het volgende: * one liners worden direct gewist * respectloze reacties worden direct gewist * ben op zoek naar een klik dus nietszeggende mailtjes van 3 regels worden ook direct gewist……
Samsam Dupont
voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Wout Neukfout
Wout Neukfout - De anale zone is een onderschatte plek bij het vrijen
Bij mijn vrouw gebeurt het vaak dat ik tegelijkertijd met de andere hand de lipjes verwen en op de duur ook het klitje stimuleer wat kan leiden tot een plots en intens orgasme. Ik heb het uiteraard ook eerst zelf mogen ervaren van de tantrika die me opleidde, die mijn orgasme dan vaak weer uitstelde tot op het einde van de massage, en dat kon ik wel een uur lang genieten van een tintelend erotisch gevoel alsof je klaar bent om klaar te komen maar je blijft juist onder die grens. De anale zone is een onderschatte plek bij het vrijen, maar ook een kwetsbare, echter niet in wat ik heb beschreven (tenminste als je zorgt voor korte nagels, hygiëne, liefst ook een vingercondoom). Probeer en beleef ook veel plezier, want daarvoor zijn we toch hier!
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - Sexualiteit is volgens mij gewoon een gave van God
Tja, Sexualiteit is volgens mij gewoon een gave van God in je huwelijk, en daar mag je best met volle teugen van genieten hoor! Gewoon met elkaar er over praten en niks geen valse schaamte. Heb je dan soms nog nooit Hooglied gelezen in de Bijbel? Daar gaat het juist over de man en de vrouw en hoe ze langdurig van elkaars ANUS genieten. Je hebt toch geen geheimen voor elkaar? En zo niet,lekker genieten van elkaar op een andere manier. Gaat het maar eens proberen en gebruik je fantasie, je zal eens zien hoe fijn dat ook kan zijn,en gewoon tegen je man en je klanten zeggen wat jij lekker vindt hoor!
Hildreth Tatchert
Hildreth Tatchert - Ik wil graag door één of meer mannen betast worden
Wil jij mijn fantasie helpen uitkomen? Ik wil graag door één of meer mannen betast worden in een SEXBIOSCOOP in ANTWERPEN. Jij koopt kaartjes voor een (rustig bezochte) (actie) film (lekker veel herrie) en mail mijn kaartje naar me toe. Net als de film begint komt ik naast je zitten. Kort rokje, veel decolleté en... slipje? Dat mag jij uitzoeken. Je handen gaan al snel naar mijn dijen en schouders en dwalen af naar mijn (75G) tieten. Over mij: gebonden maar niet lang meer, (mijn pooier weet ervan maar doet niet mee), voluptueus, lekkere tieten, hoogopgeleid.Over jou: vertel maar...
Merel van der Schaar
Merel van der Schaar - enorme last van irritatie bij de vagina
DAG! Ik heb sinds het laatste bezoek van een slipjesklant enorme last van irritatie bij de vagina en slaap daardoor nu zoveel mogelijk zonder onderbroek. Wel krijg ik van de dekens dan jeuk bij mijn schaamhaar. Ik zal het schaamhaar weg te knippen / scheren, kijken of dat helpt…. Groetjes weer!
MIa
MIa - Ik heb strings nooit begrepen
Tja, Ik heb strings nooit begrepen: waarom zou je een onderbroek willen, die tussen je billen gaat zitten schuren?! En daarnaast: zo’n string bedekt helemaal niets aan de achterkant, dus waarvoor dient hij dan eigenlijk? Of is dat puur om de schaamstreek te bekleden? Youp van ‘t Hek betitelde de string ooit zelfs als ‘reetveter’… Yuck. Maar nu schijnt de string officeel ‘uit’ te zijn. Gelukkig maar, ik draag immers liever lekkere, geile slipjes!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook