This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sequoia Wijntak
Sequoia Wijntak - 1 Item
Dag lekkere stoute kereltjes! Ik ben voor dit weekeinde opzoek naar onervaren mannen die een onervaren vrouw safe willen nemen dwz pijpen met condoom maar niet beffen! Ben je in om hier ook geile pics van te laten maken Door mijn man en kun je een leuk hotel rond Bilthoven regelen en betalen voor zaterdag avond ? mail me dan direct!
Sequoia Wijntak
geil gedragen slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rob Flesh
Rob Flesh - gisteren naar een GLIJHUIS geweest
Hoi, gisteren naar een GLIJHUIS geweest. Ik kon kiezen uit maar liefst 4 dames en heb Dorien uitgekozen voor een lekkere foute prostaat massage met olie. Wat we me opviel in deze massage salon was de relaxte sfeer die er hing! Eenmaal aangekomen op de sfeer volle ingerichte kamer gingen we eerst samen douchen daar heeft ze me al lekker opgewarmd. Ik moest eerst op mijn buik liggen en ze masseerde mijn met haar handen, borsten, billen en voeten en teaste ook mijn anus tussen door steeds. Het duurde toen ook niet lang meer en ging ze voorzichtig met haar vinger in mijn anus en bewoog deze zeer subtiel in en uit! Toen mocht ik op mijn rug liggen en begon ze mijn weer heerlijk te masseren met haar handen, borsten, billen en voeten. Haar handen glijden heerlijk over mijn DONG. Ze masseert de eikel overigens heerlijk!
Christin Krapjes
Christin Krapjes - fijne masturbeertip
Hey zaadspuitert! Hier nog een fijne masturbeertip voor als je even geen geld hebt om naar een GLIJHUIS TE GAAN! Erg grappig en lekker uiteraard: Ga je uit naar een disco, Dan moet je soms even een plasje doen toch? Voor dat je naar de wc gaat denk je aan geile dingetjes, waardoor je TAMP stijf zal worden. Als hij stijf is, ga je naar de bekende pisbakken die naast elkaar hangen. Je pist nu met een stijve, misschien wat lastig, maar het idee dat een ander naast je staat en je TAMP wel eens zou kunnen zien (dan kan niet overal hoor!) kan je een lekker gevoel opleveren. Tja, dan moeten ze maar zorgen dat de schuttingen wat hoger zijn tussen de bakjes!
Ronnie en Lau
Ronnie en Lau - wij zijn een mooi, fris en sportief bi stel
Hoi, wij zijn een mooi, fris en sportief bi stel van uit het midden van het land, wij zijn van plan om met de auto in september naar cap d,age te gaan, we zoeken daar een plek waar we ongeveer 5 dagen kunnen slapen, we doen het op deze manier omdat we graag iets willen ondernemen wat niet standaard is, we zoeken dus iemand die een huisje/caravan of iets dergelijks heeft en als je/jullie er zelf ook zijn is dat voor ons geen probleem...Dus hebben jullie wat, dan horen wij het graag !! We kunnen natuurlijk gewoon bespreken wat de kosten zijn en op welke manier we dat betalen....
Brandy Brennerstra
Brandy Brennerstra - ik zou dus nooit een string willen dragen
Mijn man wil steeds dat ik een geile string draag maar ik zou dus nooit een string willen dragen gewoon omdat ik vind dat het er eerder gemeen uitziet. Stel dat ik zo’n string draag, en met mijn fiets zonder zadel op straat rijd en val dan lig ik daar mooi met de billen bloot zichtbaar voor de ganse straat…. Neen, absoluut niets voor mij. Of Ineens last hebben van diarree als je een string aanhebt, moet ook geen lachertje zijn want zo’n koordje ‘vangt’ zeker niets op!
Piet Potappel-Stroop
Piet Potappel-Stroop - Ik ben volledig gezond, zeer discreet en uiteraard hygienisch
HOI HOI, Welke vrouw wil ook eens lekker bevrucht worden door een sportieve en hoogopgeleide man. Ik ben volledig gezond, zeer discreet en uiteraard hygienisch. Ik geef je graag mijn sperma om jouw kinderwens te vervullen.Bel me gewoon, dat gaat het snelst!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook