This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sherry Clewer
Sherry Clewer - 4 Items
Hoi lieverds,Ik ben een getrouwde vrouw en ik zoek een leuke man voor een vriendschap plus (mijn man weet dit en staat erachter).Hou je van een etentje, een film pakken of een lekkere boswandeling? Hou je van fijne seks, soms lang, soms vlug, soms zacht, soms wild, met respect voor grenzen? Vind je het leuk om seksafspraken af te wisselen met andere activiteiten? Ben je tussen de 30 en de 75? Woon je in de buurt van Dinxperloo en kun je me thuis ontvangen? Vind je het geen punt om eerst op neutraal terrein kennis te maken en om af en toe mijn man tegen het lijf te lopen? Dan krijg ik graag een leuke mail van je met in elk geval een gewone foto, je woonplaats en je leeftijd. Reacties zonder deze dingen en reacties die duidelijk niet aansluiten op de advertentie gaan direct weg, net als oneliners.Mijn eerste reactie naar je mailadres zal mijn vraag naar een serieuze blootfoto zijn. Als je die hebt gestuurd, reageer ik verder. Dag hoor!
Sherry Clewer
gedragen slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sherry Clewer
doei!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sherry Clewer
mooie Borsten!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sherry Clewer
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Zazoe
Zazoe - We zijn nu thuis ook maar eens met orale sex begonnen
Jongens! Hoera! We zijn nu thuis ook maar eens met orale sex begonnen! (nu een jaar of 3) op een avond vroeg ik mijn man om eens te kijken of alles goed was want ik had (z.g.) last van een vieze, stinkende YONI! Ik trok hem die avond erop met zijn gezicht en klemde hem met mijn benen vast zodat hij wel moest likken en van het een kwam het ander. Vreemd eigenlijk ik ben er altijd een beetje vies van geweest, maar waarom?? misschien mijn christelijke opvoeding. We doen dit nu vaker meestal ‘s avonds maar soms ook morgens vroeg. Hij bij mij en ik bij hem, ik vind het lekker om aan zijn ZURE TAMP te likken! ..... heerlijk. Eerste keer bij mijn man was wennen, maar absoluut niet vies. Wat ook heel spannende is en vooral in het begin: (Wel een kleine investering maar die verdient zich dubbel en dwars terug.) Regelmatig spannende lingerie aan. Thuis korte rok aan, kousen, jarretel en geen onderbroekje of soms een open kruisje, lekker spannend. En nog belangrijker hoe reageert mijn man, die vond het super. Dat ik dat voor hem deed. Samen een keiharde porno film met geile straathoertjes kijken en dan .... (ook op mijn initiatief) Misschien binnenkort met wat anders experimenteren zoals AV (Anal Verkehr)? Ik weet het nog niet hoor…….
Hildireth
Hildireth - Grote diversiteit aan dames met dito dienstverlening
"Voor de verzorging van jouw DONG, ga je naar de garage van BOUDESTEIJN". Deze gelegenheid zit in de wat lagere prijsklasse. Grote diversiteit aan dames met dito dienstverlening. Met een aantal vaste dames die er al (heel) lang werken. Bij binnenkomst kun je in de bar ruimte een praatje maken met de aanwezige dames om kennis te maken en vragen naar de mogelijkheden/onmogelijkheden. Daarna ga je lekker met je keuze naar de kamer en kan het batsen beginnen!
Roy Revet
Roy Revet - weer eens door een hoertje laten verleiden
Hoi, gisteren heb ik me in het hotel aan de bar weer eens door een hoertje laten verleiden. Ik bestelde in de auto op de parkeerplaats aangekomen een totaalpakket inclusief tongzoenen en pzc! (waarvoor helaas wel extra moest worden betaald). Hoewel alles niet echt lang duurde moet ik zeggen dat de geboden handelingen vrij behoorlijk waren. Zij wilde alleen niet direct op mijn TAMPERT komen zitten. Het neuken moest perse in de missionarishouding en in de auto is het lang niet zo gerieflijk als op een bed natuurlijk. Pzc deed ze zeker niet onverdienstelijk, maar het was wel wat aan de korte kant. Het kussen was zelfs erg lekker met tongen erbij, maar ook dat was aan de korte kant. Van zo/n barhoertje moet je ook niet het niveau als in een GLIJHUIS verwachten, maar hoewel alles bij elkaar nog geen half uur duurde was het op zich wel lekker. Toch blijven barhoertjes voor mij meer incidenteel!
Calisto Hazes
Calisto Hazes - Fransozisch Total en AV
Dag allemaal! Ik kan het mis hebben, maar je zou uit de vraag een behoefte kunnen proeven aan “iets anders”, afwisseling, een nieuwe uitdaging. Ik weet niet of dit klopt. Maar als het zo is, zou je ook samen als echtpaar eens kunnen gaan praten over de vraag: hoe zitten we -na 5 jaar- in ons huwelijk? Is er nog voldoende uitdaging, ook op andere terreinen? Doen we samen nog wel leuke dingen, waar we beiden plezier aan beleven? Dat kan namelijk ook een nieuwe impuls geven tot het prikkelen van de seksuele intimiteit bij de gebruikelijke vormen van seksueel contact, zoals bij mij bijvoorbeeld. Mijn man en ik doen nu bijna iedere week Fransozisch Total en AV!
Arry in de Warry
Arry in de Warry - wap/sex feesten met alles wat erbij hoort
Hoi, Ik geef op 15-16-17 sept wap/sex feesten met alles wat erbij hoort! De feesten vinden plaats in amsterdam west van 9 t/m 17 uur. Niets moet, alles mag. Vrouwen, mannen, stellen mogen allemaal komen. Als je graag wilt komen 1 van die dagen, mail me dan gerust en dan maken we er een gezelige dag van. Ik heb plek voor 7 mensen. Wees er snel bij, want vol = vol!!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook