This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Smiley
Smiley - 1 Item
Hoi Hoi! ik ben helaas een getrouwde vrouw met kinderen. Ik ben op zoek naar iemand die mij zo nu en dan een flnke beurt van achteren komt geven. Mijn man vind dit ook goed en zou dan zo af en toe ook mee willen doen! Lijkt het je wat? ik zoek iemand van ongeveer deze leeftijd en een beetje uit de buurt (Vinkeveen). Ik wacht jouw reactie met mijn natte foef af!
Smiley
gedragen slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - geile oma
Ik heb weleens in Utrecht een geile oma zien lopen. Wat ik me nog herinner van de gesprekken vertelde ze me dat ze in het verleden toen ze bij haar POOIER verbleef verslaaft was aan coke (wat je niet aan haar kan zien) en dat ze alweer een tijdje naar haar zeggen clean was. Ze heeft ook een klein tattoo-tje van een bloem op haar YONI en ze had ze ook een tong en een tepelpiercing.. Ik vond de sex met haar wel lekker.. In het begin was ze super fris en keek ze ook fris uit de ogen.. Maar op een gegeven moment merkte ik dat ze behoorlijk overwerkt was.. ze was volgens mij vrij populair en ik merkte dat ze soms vrij moe uit de ogen keek en haar PRUT was inmiddels 2 keer zo groot. Ze had meestal een zwart bhtje (mooi cupje b/c) en een kort spijkerrokje ofzo aan.. Weet iemand wie ik bedoel en waar zij nu is?
Manuela
Manuela - fijne masturbeertip
Hey zaadspuitert! Hier nog een fijne masturbeertip voor als je even geen geld hebt om naar een GLIJHUIS TE GAAN! Je kent het vast wel dat je gezamelijk onder de douche stond in teamverband. Je keek dan naar de genotsknotss van mede-genoten. De ččn was kleiner dan die van jou, de ander was groter en dikker. (Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat die boy met die "flinke" hem in stijve stand ook groot, of groter dan jou had. (De "groeiers & bloeiers".) Als je van de "grote genotsknotss" geil kunt worden, ga dan eens onaneren en concentreer je volledig op die jongen met die grote flinke lul! Bedenk dat hij met jou bezig is en dat jij aan dat "flinke" ding trekt. Denk nergens anders aan, alleen aan die čne jongen met zijn grote genotsknots. Als jij je goed concentreert en je fantasie alleen op hem loslaat zul je heerlijk klaarkomen!
Cecania Viscose
Cecania Viscose - je reinste onzin om een SLIPSNIFTER strafrechtelijk aan te klagen
HEY GUYS! Het blijft natuurlijk je reinste onzin om een SLIPSNIFTER strafrechtelijk aan te klagen voor het bezoeken van een gedwongen dame wanneer er niet eerst iemand veroordeeld is voor het daadwerkelijk dwingen van die dame. Wanneer er een SLIPSNIFTER achter de tralies verdwijnt en diegene die de dame daadwerkelijk dwingt de dans ontspringt dan begint het bij menigeen toch ernstig te jeuken aan het gevoel van rechtvaardigheid! Of zien jullie dat nou anders?
Per Pannekoek
Per Pannekoek - Peloponessos
Hallo allemaal, Ik heb een mooie bungalow in het mooiste gebied van het vasteland van Griekenland..de Peloponessos. De Peloponessos ligt in het zuiden van Griekenland en is een schiereiland dat bekend staat om zijn mooie landschappen en natuurlijk zon, strand en zee.De bungelow ligt vlakbij de mooiste stad van de Peloponnessos: Nafplio !! Vanaf mijn bungalow zijn o.a. de bekende plaatsen Athene, Olympia, Delphi, Mycines en Epidavros gemakkelijk als dagtrip te bezoeken Mijn bungalow ligt op een perceel van 1400 m2 midden tussen de sinaasappel en olijfboomgaarden en 10 minuutjes van de zee en de grote stad met alle voorzieningen Het is een moderne, nieuwe bungalow voorzien van alle comfort en geschikt voor 4-6 personen. Er is airco in alle kamers. Kortom een plek om lekker te kunnen genieten en even lekker bij te komen van de dagelijkse drukte !! Heb jij, leuke vrouw, zin in een vakantie in deze mooie bungalow laat me dan even per mail weten wat je daar voor over hebt. Ik denk dat we er dan altijd uit kunnen komen !! Ik zou het ook leuk vinden als je een leuke blootfoto van jezelf meestuurde……….
Natalie Czerwonka's
Natalie Czerwonka's - wijze woorden.
Ervaring heb je ook als je jarenlang alles fout doet, zoals de meeste van mijn slipjesklanten.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook