This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Snow
Snow - 1 Item
Dag lekkere stoute jongens! In plaats van een lunch of een vier-uurtje heb ik ook wel eens TREK in iets anders…Ik zoek een schone en goed verzorgd uitziende man, die er ook geil en opgewonden van raakt, om tussen de drukke bedrijven door ergens op een parkeerplaats even gezellig af te spreken. Het is mijn ultieme kick om jouw stijve PAAL eens verRUKkelijk door mijn stoute vingers te laten glijden en jou een verZA(A)Digende geile hand(d)RUK te geven. Ik vind het geil om mannen af te trekken en te laten genieten! Voor alle duidelijkheid: ik ga niet intiem en no blowjob. Ik wil alleen maar jou aan je 'trekken’ laten komen. Dit is serieus, een kick voor mij en slechts een benzinevergoeding is okay... Please, geen fakers! Dat kost me te veel negatieve energie. En daar heb ik het te druk voor. Discretie gevraagd en vanzelfsprekend geboden.
Snow
mijn gedragen slipje, te koop voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Annelies Kakra
Annelies Kakra - fijne masturbeertip
Hier nog een fijne masturbeertip voor iedereen die het, net als ik, bijzonder lekker blijft vinden! u voor de beetje lenige mensen onder ons, kunnen deze tip proberen. Kleed je helemaal uit en ga op bed liggen of ergens waar je zacht op kunt liggen. Dan doe een koprol achterover alleen je moet stoppen met rollen als je kont omhoog ligt en dan leun je met je kniën op een kussen, zo kan je gemakkelijk trekken en iets in je kontje duwen. Ook een aanrader als je in je gezicht of mond wil klaarkomen.
Wil Krikke
Wil Krikke - er lag inderdaad een hoop sperma
Hoi, gisteren naar een GLIJHUIS geweest. Ik moest naakt op het bed gaan liggen en vervolgens smeert ze haar voeten goed in met olie en gaat ze met haar voetjes mijn masseren dit doet ze geweldig! Ook gaat ze heerlijk met haar voetjes over mijn TAMP! ( footjob ) Ik merk dat ze dit wel erg leuk vindt om te doen! Dan gaat ze vervolgens door met mijn anus weer teasen terwijl ze me DONG ook masseert. Dan gaat ze weer voorzichtig met haar vinger in mijn anus en beweegt haar vinger weer subtiel. Dit doet ze echt goed want ik wordt er heel ontspannen van! Want ik vraag of ze iets dieper wil gaan maar ze zegt zal ik er een vinger bij doen want mijn vinger is niet langer! Dus toen ging ze maar met 2 vingers in mijn anus en beweegt ze deze weer zeer subtiel! Dat voelde echt goed terwijl ze me met de andere hand aftrok! Het duurde toen ook niet lang meer en kwam heel heftig klaar als een wilde HOPPEMA! Ze zei heb je gespaard of zo ? En tja er lag inderdaad een hoop sperma!
Jaap Rukschaap
Jaap Rukschaap - draagcomfort tijdens het beffen
Jongens, mijn vrouw draagt strings voor op fietsvakantie: dan zeult ze graag zo min mogelijk mee. En sinds de lingeriezaak op de braderie staat, heeft ze er een paar, en die zitten prima. Misschien wel handig om te vermelden dat haar zadel precies tot aan mijn nek komt (ligfiets), dat maakt wel uit voor je fietshouding en misschien ook wel voor het draagcomfort tijdens het beffen?
Beertje van Beers
Beertje van Beers - zoek je ook een vast vakantiemaatje
Heb je al een fijne intieme liefdesrelatie of ben je vrijgezellig? En zoek je ook een vast vakantiemaatje om eens een heel ander smaakje te proeven? Vind je een losse date die van hot naar her springt een afknapper en wil je ook liever iemand om vaker mee op vakantie te gaan of tussendoor af te spreken? Samen kunnen we bij de juiste wederzijdse klik doen wat er in ons opkomt. Bijvoorbeeld een weekendje weg boeken en ter plaatse een saunaresort bezoeken om lekker te relaxen en bubbelen. Even heerlijk de tijd vergeten en ontspannen. Of een terrasje pakken bij mooi weer en genieten van elkaar. Heb jij nog andere goede ideetjes? Klim in je toetsenbord en wie weet proeven we binnenkort lekker van elkaar!
Vingerien
Vingerien - Mijn vriend kan het voor geen meter (VINGEREN)
Mijn vriend kan het voor geen meter (VINGEREN)het doet gewoon pijn als hij het doet! Voor mij liever iets anders. Ik vind het lekkerder als hij me beft of mijn gummetje likt…..mmmm

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook