This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Stars
Stars - 4 Items
Dag hoor! Wij (ik en mijn moeder) zoeken een of twee leuke donkere mannen die haar heel intens willen verwennen. Zij wil graag met een leuke Ghanese man tongzoenen en geneukt worden, hoe dikker je DONG, des te beter het is. Wie kan er ontvangen en wil mij samen met haar ontvangen. Ik kijk toe hoe jij haar lekker uit de kleren helpt en hoe je haar met je harde TAMPERT lekker neukt. Wie reageert er even naar haar/ons toe ????
Stars
gedragen slipje (nat)
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Stars
lekker slipje!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Stars
pic
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Stars
boops
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - niet meer naar een tippelzone
Zo had ik dus min of meer al afgezworen om vanwege de vele matige ervaringen niet meer naar een tippelzone te gaan. Maar ja, het vlees is soms zwak. Ik had mij wel voorgenomen dat het dan wel een mooi meisje moest zijn, anders niet doen. Na een paar rondjes te hebben rondgereden had ik de moed al opgegeven totdat plotseling een mooi blond meisje langs de weg stond. Het bleek een Bulgaarse te zijn. Ze kwam nogal zakelijk en stug over. Toen het lichtje in de auto aanstond zag ik dat ze een erg knap meisje was met zeer mooie ogen en een zeer mooi slank figuur!
Kees Trekface
Kees Trekface - lekkere geile dame
Hey lekkere geile dame! Altijd al spannend gevonden maar nooit aangedurfd! Hier is je kans, stuur mij jouw foto('s) en ik spuit daar lekker maar klodders zaad overheen, waar jij het graag wil hebben. Je kan daar een filmpje van krijgen, foto's of zelfs live meemaken via de cam. Als je het dan helemaal geil vind is een afspraak om het in het echie mee te maken ook niet uitgesloten. Hoor ik van je?
Erin
Erin - Mijn ex kon er echt helemaal niets van (VINGEREN)
Mijn ex kon er echt helemaal niets van (VINGEREN), stelde ook vrij weinig voor hoor. Ging ook al snel weer uit. Mijn huidige vriend kon het eerst ook niet echt (wel iets beter dan mijn ex) maar hij merkte wel dat ik er nooit van klaar kwam dus hadden we er over gepraat enzo, toen heb ik het hem ff "geleerd" als het ware. En serieus, het helpt echt, kom nu wel klaar als hij me vingert! Mmmmm
Anna Rokitama
Anna Rokitama - ik ben ongebonden, geschoren, normaal geschapen, roker,
Kom je regelmatig bij vliegveld Weeze of moet je er binnenkort een keer naar toe ? Dan is het handig om te weten dat nabij dezelfde afslag alleen dan richting Goch, ik ben ongebonden, geschoren, normaal geschapen, roker, woont die jou/jullie graag een zeer uitgebreide erotische massage verzorgd. Dus zowel voor hem, haar als ook stellen. Leuk als je in de buurt bent. En voor de kosten hoef je het echt niet te laten. 30,-- is het tarief. Je krijgt veel voor minder ! Bonus : Indien je in de avonduren komt zo rond 19:00 - 20:00 uur heb je de beste prijs aan de pomp. Combineer je het allemaal met je boodschappen, (kaufland tot 22:30 uur geopend ! Liddl tot 21:00 uur, dan is de massage zo ongeveer gratis, door je besparing. !
Clotilde te Hennepe
Clotilde te Hennepe - fijne masturbeertip
Hier nog een fijne masturbeertip voor iedereen die het, net als ik, bijzonder lekker blijft vinden! Houd je adem eventjes in, op het moment, dat je geen lucht meer hebt, dat je weer moet ademhalen, kom je klaar, het klaarkomen zal heerlijk zijn. Je kan het ook proberen als je op je handen staat.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook