This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Stash
Stash - 4 Items
Hoi, ik ben een vrouw van 31 jaar. Woon in de achterhoek. Welke man komt mij bevredigen. Geblinddoekt vervel ik alle wensen, bondage maakt me heerlijk weerloos. beschikbaar vanaf 23 uur. Geen financiele bedoelingen maar puur voor de fun. Meerder mannen zeer welkom. Reageer en wellicht vanavond/vannacht hebben we een date!
Stash
geil gedragen nat slipje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Stash
bh
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Stash
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Stash
burlen
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - het pad met amateurprostie’s
Dag allemaal! Ik reed zojuist over het pad met amateurprostie’s waar toch een redelijk aanbod aanwezig was maar al staande in de zon naast de golfbaan kan het niet de hele tijd zonnig blijven. Mijn aandacht werd direct getrokken door een kleine blondine in iets van bikini met glitters en glimmende paletkwastjes erop. Vriendelijke dame die goed Engels spreekt en zegt uit Frankrijk te komen is dan toch wel uitzonderlijk te noemen. Het liep zo lekker dus de basistijd maar verlengd, een herhalingsgevaar is wel aanwezig nu een aantal van mijn favorieten met vakantie zijn of er niet waren op zaterdag dat ze er normaal wel zijn?
Adriana von Bill
Adriana von Bill - Mijn vriend kan gruwelijk lekker vingeren
Juah!!!! Mijn vriend kan gruwelijk lekker vingeren..echt heel lekker. Kom er niet van klaar, maar ook niet als ik het zelf doe. Heb weleens (als hij het doet) dat ik bijna klaarkom...dat bijna-gevoel. Superlekker!! (ik kom trouwens wel behoorlijk klaar van beffen, of nou ja, nog liever een combinatie!)
Ruby Willemsen
Ruby Willemsen - wijze woorden
Een POOIER is iemand die alles van je weet en toch van je houdt.
Preston
Preston - naakte schoonheid
HOI! Mijn buurvrouw komt om de week meestal op vrijdagmiddag naar een GLIJHUIS bij ons in de buurt Ik had vanmiddag de mazzel dat ze er was en ik moet zeggen het was een heerlijk half uur met alles erop en eraan, voor 40 euro. Ze is inderdaad niet de kleinste van het stel, maar als haar jurkje uitgaat dan staat er toch een prachtige vrouw voor je in al haar naakte schoonheid. Het is overal groot en rond waar het dat moet zijn met nergens iets te veel, geweldig. De seks is werkelijk fantastisch, op een heerlijk relaxte manier kom je na meerdere variaties aan een heerlijk hoogtepunt. Dit is een dame om nog eens van te dromen!
Tasjaaa....
Tasjaaa.... - fijne masturbeertip
Hier nog een fijne masturbeertip voor iedereen die het, net als ik, bijzonder lekker blijft vinden! Pak een pak yoguhrt en leg wel best enkele handdoeken onder je wat het wordt een smeerboel. Ga dann naakt op een handdoek liggen en doe de yoghurt open. Maak je TAMP stijf en giet dan alle yoghurt over je TAMP. Smeer de yoghurt over heel je lichaam, maar vooral op je TAMP. Ruk je nu lekker af terwijl je yoghurt uitsmeert op je lijf. Je kan een vinger in de yoghurt steken en in je aars gaan terwijl je trekt. Je zal zalig klaarkomen. Het is het leukste met yoghurt waar stukjes in zitten. Let wel op want het is een heuse smeerboel, maar o zo lekker.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook