This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tiger-Lily
Tiger-Lily - 3 Items
Dag allemaal! Met medeweten van mijn man zoek ik een per direct een groot geschapen blanke man voor een sex . Een blanke lange, rokende man minimaal 1.90 met een grote dikke pik minimaal 20cm. Je moet er goed verzorgt uitzien, atletisch/gespierd lichaam hebben en tussen de 40 en 55 jaar oud zijn. Welke man voldoet aan mijn wensen? Contacteer me dan alsjeblieft!
Tiger-Lily
mijn foefje....
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Tiger-Lily
bfes
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Tiger-Lily
slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Nolllie Wolf
Nolllie Wolf - wijze woorden
POOIERS zijn vaak lieve mensen, die vragen: "Hoe gaat het?" en dan ook nog eens wachten op het antwoord!
Dinkla
Dinkla - mn vriendje doet t vingeren wel zeeeeer lekker
ja, mn vriendje doet t vingeren wel zeeeeer lekker. hij varieert er wel erg in, wel lollig altijd. dan is t echt zo van: "en nu stand 4" en dan gaat ie harder en dan:"en nu stand 2" en dan gaat ie weer langzamer.. echt grappig vink t altijd zeer aangenaam, doordat ie er zo in varieert duurt t wel langer tot komen, maar is het komen wel veeeel intenser. jezus, dan moet ik echt ff een kwartier bijkomen, serieus!!
Dietlinde van der Broeck
Dietlinde van der Broeck - fijne masturbeertip
Hier nog een fijne masturbeertip voor iedereen die het, net als ik, bijzonder lekker blijft vinden! Met een leren broek kun je heerlijk onaneren, kleed je helemaal uit en leg de broek op je bed, ga op de broek liggen, het specifieke luchtje van het leer, en het zachte gladde leer geven je al snel een stevige erectie, stimuleer je TAMP op het leer, tot je heerlijk op het leer klaarkomt, vooral als je weet dat de broek veel gedragen is, ruik je vaak ook andere luchtjes zoals bier en rook, die zeer opwindend kunnen werken, vooral vlekken van bijv. sperma, kunnen zeer opwindend zijn, probeer altijd een klein vlekje van je sperma op het leer zitten, niemand heeft dit in de gaten, alleen jij weet dat dit van jou komt, voor de volgende keer doe je hetzelfde, dit werkt zeer stimulerend, Ook kun je, als het vlug moet, het volgende doen; vouw de pijp van de leren jas/broek dubbel, leg je TAMP hier tussenin, zodat hij helemaal tussen het leer zit, stimuleer de TAMP door de mouw of pijp heen en weer te bewegen, de stimulatie is zo intensief, dat je sneller klaarkomt, dan alleen met je handen, het leer heeft zeer veel grip op de TAMP en eikel,een heerlijke zaadlozing op het leer is het logische gevolg.
Jeffrey
Jeffrey - Kinderwens?
Kinderwens? maar geen partner of wil het niet lukken? Droom je van een bol buikje, en wil je graag dit jaar nog een baby in je voelen groeien? Je handen op je buik kunnen leggen en dan je kind voelen bewegen? Maar wil dit voor welke reden dan niet lukken of heb je nog geen partner (of wil je geen partner)? Dan ben ik je oplossing!! Verder staan bij mijn persoonlijke hygine (dus geen soa's of erfelijke aandoeningen) en discretie zeer hoog in het vaandel. Wat ik je aanbiedt is een sperma donatie zonder verplichtingen. Ik help je met zwanger worden en daarna gaan we elk weer ons eigen weg. No strings attached.Heb je vragen stuur me dan een e-mail en misschien kan ik jou wens dit jaar wel in vervulling laten gaan.
Bjorn Blurp
Bjorn Blurp - van Frans-Spaanse afkomst
Ik heb deze dame twee weken geleden itijdens een slipjes-sessie in een GLIJHUIS bezocht. Tegen mij zei ze dat ze van Frans-Spaanse afkomst was. Ze droeg toen het haar los. Ze staat op verschillende kamers. Ik ben niet zo enthousiast over deze kleine blondine. Het geheel is nogal plichtmatig. Standje 'on top' met overdreven gekreun en gratis twee blikken op de klok. Toen was de lol er wel vanaf. Voor mij 0,0% herhalingsgevaar. Die 50 euries kan ik dan net zo goed direct in een sexbios deponeren. Later die week bij Bulgaarse Sissi geweest en die maakte deze waardeloze ervaring weer helemaal goed!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook