This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tram
Tram - 1 Item
Zijn er hier nog stoute slipjes-freaks?? Ik ben n.l. erg geil, maarheb geen man Ik ben nogal stevig gebouwd en dat is misschien wel mijn probleem. Ik wil zo graag een keer goed geneukt worden door een man, maar ik denk dat mannen meer op die slanke meiden vallen dan op een figuur zoals ik heb. Maar wie weet kom ik op deze manier wel aan een man die er niet mee zit om mij een of meerdere keren te neuken. Als jij geen probleem hebt met mijn figuur en als je mij ook nog zou willen neuken bestel dan snel een gedragen slipje van me voor € 15,- en wie weet contacteer ik je voor een sexdate………...
Tram
stout gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bruno Bilnaad
Bruno Bilnaad - pijpen was niks bijzonders
Zo ben ik dus afgelopen vrijdag bij deze blonde meid geweest en 50euro betaald voor p+n ! Ik vind het erg slecht allemaal pijpen was niks bijzonders en het neuken was erg overdreven met veel namaak geluid. Ook begon ze bij binnen komst al over meer geld als ik meer wou hier hou ik dus niet van!!!! En ook het kijken naar de klok beviel me dus echt niet en vooral toen ze ook nog even tegen me zei dat ik moest opschieten. Ik ben dus niet klaargekomen! Dus ben ik zelf boos weggegaan en heb tegen haar gezegd dat ik nooit meer bij haar binnen kom omdat ze gewoon waardeloos slecht is. Ze is volgens mij gewoon Bulgaars maar ze praat Frans en misschien ook wel Spaans. Deze meid ziet er lekker uit maar is zeker de moeite niet waart en zal mij zeer zeker alleen nog voorbij zien lopen. Persoonlijk denk ik ook dat ze zich niet in een goede mannier zal ontwikkelen want daar heeft ze verreweg gewoon niet de potentie voor een ieder die het misschien eens wil proberen bij haar is nu gewoon gewaarschuwd!
Connie Komen
Connie Komen - vruchtbaarheidscheck voor mannen
Ik heb nu een vruchtbaarheidscheck voor mannen! Het is een nieuw product waarmee mannen hun vruchtbaarheid kunnen meten. Deze test is zeer eenvoudig thuis door jou uit te voeren met een beetje opgevangen sperma in jouw mond! Binnen 30 minuten heb je de uitslag of je vruchtbaar bent! Ik vind het altijd een echte aanrader en doe hem inmiddels standaard voor mijn vaste SLIPJESKLANTEN!
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - Is Franzosich Total een Zonde - Wat Zegt de Bijbel?
Is Franzosich Total een Zonde - Wat Zegt de Bijbel? Stellen vragen mij vaak: "Is Franzosich Total een zonde?" De beste plaats om antwoorden te vinden is in de Bijbel. Hebreeën 13:4 zegt: "Het huwelijk moet door iedereen in ere worden gehouden, en het echtelijke bed moet onbezoedeld blijven. Gods oordeel zal komen over ontuchtigen en echtbrekers". Het eerste dat de Bijbel zeer duidelijk maakt is dat sex -alle soorten sex- in het bijzonder voor getrouwde stellen is ontworpen. Dus ook AV (Anal Verkehr)!
Ashley Banziger
Ashley Banziger - door mijn buurman gevingerd
Hallo! Ik ben dus vorige week tijdens een drukke bbq door mijn buurman gevingerd en 's avonds dan op de chat hadden we het er dan over en dat vroeg hij ook of we nog es die 'ene avond' opnieuw konden doen... ik had er de voorbije week ook al terug aan gedacht (gewoon ja, ik dacht gewoon na over alles rond liefde van de laatste maanden) en dus zei ik 'ja'. Nu, ik wil het ook wel graag, maar ik ben bang dat er ofwel bij mij ofwel bij hem misschien meer gevoelens naar boven zullen komen... op zich heb ik daar niet veel problemen mee, maar ja, ik weet het niet... we maakten ook geen afspraak rond 'het is alleen maar voor de fun en er kan niets meer komen'... het kan best zijn dat we misschien een koppel worden, mo da's helemaal niet zeker en ik denk zelf eerder van niet omdat hij getrouwd is...!
Cornelie Woltermans
Cornelie Woltermans - wijze woorden
Je moet niet steeds dezelfde fouten maken bij amateurprostituée’s! er is keus genoeg...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook