This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Walhalla
Walhalla - 1 Item
Dag lekkere stoute kerels! Ik vind het dus eens tijd voor iets anders! Mijn man en ik hebben uiteindelijk de knoop maar eens door gehakt en we zijn het er over eens dat het tijd is om me een keer door een andere man te laten neuken. Ik ben eigenlijk altijd geil en dat is ook een van de redenen dat ik graag een keer een andere TAMP in mijn geile YONI wil voelen. Ik stel dus even geen eisen over hoe of wat. Als jij met mij apart wil kan dat, maar mijn man is dan wel in jouw of ons huis aanwezig. Als het van alle kanten goed bevalt zou het voor herhaling vatbaar kunnen zijn. Maar laten we eerst maar wat afspreken via mijn gedragen onderbroekjes….. Dan kunnen we tenminste snel met elkaar in contact komen!
Walhalla
geil slipje € 20,-
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ernesto
Ernesto - ik ben een zeer lange en goede beffer
k zoek een leuke meisje of vrouw. ik ben een zeer lange en goede beffer ik kan heel lang doorgaan vind het heerlijk om mijn tong lekker diep in het kutje te stoppen, ook anaal sex is mijn favoriet ik maak het kont gaatje iets groter met mijn tong en daarna heerlijk erin neuken, ook ben ik goed in het masseren van billen, kortom bij mij moet je zijn voor een lekker dagje sex liefst hele dag door,ik moet jullie bekennen dat ik niet al te grote lul heb maar ik kan zeker jullie lekker verwennen.sms/whatsapp sturen of mailen..tot snel
Riena
Riena - vruchtbare dagen
Als je niet graag zwanger wilt worden is het handig om uit te rekenen wanneer je meest vruchtbare dagen zijn. Zo heef mijn POOIER een rekenmodule zodat zijn BIMBO’S het altijd globaal kunnen vaststellen. Het exacte moment waarop je de grootste kans hebt om zwanger te worden kun je vaststellen met ovulatietesten. Met deze rekenmodule kun je de datum berekenen wanneer je kunt beginnen met het gebruiken van ovulatietesten om je meest vruchtbare dag te vinden. Tevens kun je de dag uitrekenen wanneer je kunt beginnen met het gebruiken van zwangerschapstesten om te zien of je zwanger bent geworden. Indien je een zeer onregelmatige cyclus hebt, neem je het gemiddelde van de afgelopen 6 maanden. Als je geen idee hebt van de lengte van je cyclus kies dan voor een gemiddelde lengte van 28 dagen. Handig toch??
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - De Bijbel geeft gelukkig nooit precies aan wat een gehuwd stel in hun sexuele relatie wel en niet mag doen
De Bijbel geeft gelukkig nooit precies aan wat een gehuwd stel in hun sexuele relatie wel en niet mag doen. Maar, er zijn wel enkele sexuele principes die we kunnen overwegen. Wederzijds goedkeuren - 1 Korintiërs 7:5 zegt: "Wijs elkaar nooit af, tenzij u het onderling goedvindt om u voor een bepaalde tijd aan het gebed te wijden; kom daarna weer samen. Anders zou de satan van uw gebrek aan zelfbeheersing gebruik kunnen maken om u te verleiden". Dit vers geeft aan dat beide partners het met elkaar eens moeten zijn over elke sexuele activiteit die zij ondernemen. Dus ook AV (Anal Verkehr)!
Ermentraude
Ermentraude - seks tijdens de menstruatie periode
HOI HOI! Wat vinden jullie nou van seks tijdens de menstruatie periode? Ik vind het namelijk geen probleem, maar mijn partner ziet het absoluut niet zitten. Eigenlijk vind ik dit heel jammer want ik heb de behoefte wel degelijk. Hoe gaan jullie hier mee om?
An Aal
An Aal - raadsel
Wat is het toppunt van binnenpret? Een tampon met jeukpoeder natuurlijk!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook