This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Winter
Winter - 4 Items
Vaginaal of anaal wat wil je gvd? Ik vind op dit moment dus geen enkel probleem als je mij in zowel mijn PREUT als mijn kontje wil neuken, want ik kom op beide manieren waanzinnig klaar. En als jij al een tijd op zoek bent naar een geile meid die je een keer anaal wil nemen, dan is dit dus je kans. Voorwaarde is wel dat je niet even snel klaar komt en er dan al mee stopt. Ik wil namelijk wel net zoveel genieten als jij. Als jij dat kan beloven dan kunnen we wel een afspraak maken. Bestel gewoon een gedragen slipje bij me voor 12,50 inclusief verzendkosten en wie weet?
Winter
mijn preut
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Winter
wijze woorden
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Winter
ger
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Winter
bfe
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Bruce van Ballegooien
Bruce van Ballegooien - voor het eerst geprobeerd om een string van mijn vrouw te dragen
jongens, ik heb vorige week voor het eerst geprobeerd om een string van mijn vrouw te dragen. Getver, wat een rotgevoel, zo'n veter in mijn reet! En eh, mn klokkenspel paste er ook al niet goed in. heel stom misschien, maar mijn behaarde teelballen zaten er gewoon niet lekker in (die hingen er gewoon naast!) , voor mijn penis was wonderbaarlijk wel ruimte genoeg, maar ja, die toch al niet al te groot! Maar, al met al, ik kan me heel goed voorstellen dat je het als vrouw ook niet wilt. En al helemaal niet als de stof ook nog eens schuurt tegen jouw schaamlippen. Brr, niet doen, dus. gewoon, een tanga, prima, en een hipster of een boxer, als ze maar strak op je huid aansluiten, mooi. En gewone slipjes zijn ook prima, eigenlijk vooral 'gewoon'. Niks mis mee toch. En ach, als ze lekker zitten gaat het verder eigenlijk vooral om het uitdoen, toch.... :-)
Bianca van Beffum
Bianca van Beffum - waarschuwing!
Du moment dat mijn man zijn snor laat staan wordt er niet meer gebeft hier in huis!
Paul Glasses
Paul Glasses - Ze heeft een erg lekker lijf en een lekker geil koppie
Hoi allen! Na haar een paar keer eerder gespot te hebben toch maar de stoute schoenen aangetrokken en naar binnen gegaan bij mijn overbuurvrouw! Ze heeft een erg lekker lijf en een lekker geil koppie. Ze bood me ook andere services aan hetgeen ik niet opdringerig vond. Pzc was 50 extra en zoenen 30. Heb toen maar zoenen gekozen en maar 50 gegeven omdat ik niet kleiner had. (dom!) Al met al een lekkere vrijsessie gehad met verschillende standjes en lekker zoenen. Ze heeft een lekkere strakke doos en gebruikte niet eens al te veel glijmiddel. Haar geluiden waren beetje nep maar niet overdreven of storend. Vond het wel een lekkere sessie en ze was verder erg vriendelijk en aardig. Herhalingsgevaar bij mij dus wel aanwezig!
Achterdeurtje
Achterdeurtje - geile, gevoelige tepels!
Hoe weet ik of ik zwanger ben? Als je zwanger bent verandert er veel in je lichaam. Allereerst komen er veel hormonen in je bloed die bij sommige vrouwen zorgen voor wat ongemakken zoals misselijkheid in de ochtend. Er zijn echter wat meer symptomen van een prille zwangerschap waardoor je zou kunnen merken dat er iets aan de hand is in je lichaam. Hieronder een kleine opsomming: - Alle luchtjes zijn ineens vies , - Slecht zien, Pijn in de bovenbenen, Schoonmaken, soppen, stofzuigen, opruimen, Je voelt je ontzettend goed, Bruisen van energie, Wat pijn in de lage onderrug, Harde buik, Steken onder in de buik (lies) en je loopt de hele dag rond met geile, gevoelige tepels!
Dakota
Dakota - Sinds kort heb ik een nieuwe pooier
Tijdens de menstruatie heb ik net zoveel zin in anders. Sinds kort heb ik een nieuwe pooier (een Surinamer) en die wilde gewoon met me vrijen tijdens de menstruatie. Kijk, mij stoort het niet, maar het verbaasde me toch dat het geen punt voor hem was. Vond het ook wel lief...

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook