This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tuba van Gerwen
Tuba van Gerwen - 4 Items
Hallokes! Deze lekkere geile diva zoekt een vieze man! k zoek nu een man die alles doet , maar ook echt alles!!! en dan ook nog eens zonder condoom...ik wil plas en poep en het liefst alles! Bestel een gedragen slipje van me en als de geur je aanstaat dan mag je langskomen om lekkere vieze dingetjes te doen….mmmmmm
Tuba van Gerwen
geil gedragen slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Tuba van Gerwen
hello!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Tuba van Gerwen
schoon inlegkruisje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Tuba van Gerwen
leuk bord
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - prachtige look
DAG ALLEMAAL! Een hoertje vertelde me gisteren onder het beffen dat ze een cursus nagelstyliste wilde gaan volgen om vervolgens een studio voor haarzelf te starten. Ik heb haar sinds maart vorig jaar ook niet meer gezien. Hopelijk heeft ze haar droom waar kunnen maken, al heb ik hier mijn twijfels over............... Ik geloof ook niet dat ze terugkomt in dit vak omdat haar kwaliteiten nu niet echt bijzonder waren en ze het duidelijk voor de centen deed. Maar haar prachtige look dreef mij destijds tot herhalingsdrang!
Mariella Sokolova
Mariella Sokolova - GLIJHUIS VAN BOUDESTEIJN
Dag hoor! k ben sinds ik seksueel actief ben in het GLIJHUIS VAN BOUDESTEIJN altijd al overgevoelig geweest voor blaasontstekingen, maar nu loopt het echt de spuigaten uit. Sinds vier maanden heb ik standaard een blaasontsteking wanneer ik ongesteld ben. Heeft iemand enig idee hoe dit kan? Ik word het zo zat, de pijn en het rotgevoel van het continu moeten plassen. Ik probeer het deze keer op te lossen zonder kuurtje, maar met cranberrytabletten en extra vitamine C en natuurlijk heel veel drinken, maar de pijn wordt niet minder, alleen maar erger. Ben bang dat ik toch weer aan de antibiotica moet. Meer mensen (vrouwen) die hier ervaring mee hebben?
Banjer van Gent
Banjer van Gent - Rode Zee
Hebben jullie, net als ik, ook seks tijdens de menstruatie? Met condoom en een handdoek eronder bijvoorbeeld? Of helemaal netjes en absoluut geen seks tijdens de periode? Mijn man zegt n.l. altijd: Wat is er niet netjes aan het bevaren der Rode Zee?”.
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - Is betaalde orale sex een Zonde ?
Is betaalde orale sex een Zonde ? Om de vraag "Is betaalde orale sex een zonde?" te kunnen beantwoorden is het belangrijk om te onthouden dat God orale sex heeft geschapen om een mooie uitdrukking te zijn van de liefde die gehuwde mensen voor elkaar hebben. Als de man en de vrouw niet het gevoel hebben dat orale sex een "mooie uitdrukking van de liefde" is, dan zullen zij veranderingen moeten doorvoeren in hun sexleven. Het is duidelijk dat de daden dan niet goed zijn voor de twee betrokken mensen. Niets in de Bijbel vertelt ons dat (betaalde) orale sex een zonde is, maar het is,in tegenstelling tot mijn vrouw en ik, wellicht niet voor alle stellen gepast!
Geertje Jonkert
Geertje Jonkert - dorpspastoor
Een dorpspastoor kreeg bezoek van een jongere collega. Tijdens het eten merkte de jonge pastoor op dat de oude pastoor geil zat te kijken naar zijn huishoudster. De jonge pastoor zei dit en de oude pastoor verzekerde dat er niks tussen hem en zijn huishouder was. Een week later zegt de huishoudster dat er een lepel ontbreekt. De oude pastoor belt naar de jonge en zegt: "Ik zeg niet dat je die lepel hebt, maar heb je hem, ja of nee?" Het antwoord van de jonge pastoor was: "Als je in je eigen bed sliep had je hem al gevonden!"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook