This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Wilma
Wilma - 1 Item
Het is altijd spannend om te fantaseren wat een meisje onder haar kleding draagt. Voor jou hoeft dat nu geen fantasie meer te zijn! ik stop aan het eind van de werkdag mijn gedragen slipje in een kadoverpakking en doen er meteen een lief kaartje bij met mijn naam en persoonlijke foto. Naast het bestellen van een gedragen slipje zijn er nog meer spulletjes die je kunt bestellen, denk hierbij aan haar BH'tje, shirtje, topje of panty en mocht je speciale wensen hebben dan kun je het altijd vragen. Als je één van de bovenstaande producten zou willen moet je mij een e-mail sturen.. liefs jouw Wilma
Wilma
gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marc Zoon
Marc Zoon - bakkes
Zegt Camiel tegen z’n vrouw: “Zeg Maria…, is ‘t goed dakkem ‘ne keer in je oor steek?” Zegt Maria : “Jah maar Camiel, ik ga er toch ni doof van worden hé?” Zegt Camiel terug : “Maar bijlange ni, ik steek ‘m al 25 joar in oewe mond en ge kunt toch ook nog steeds oe bakkes ni houden!!!!!!!”
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - de reis een stuk spannender maken
Een lange reis kan behoorlijk saai zijn. Maar stiekem aan elkaars lichaam zitten kan de reis een stuk spannender maken. De gedachte dat niemand weet waar ik met een vrouw uit de trein mee bezig ben, kan bij mij de opwinding flink doen toenemen! Hoe leuk ik het ook vind, er zijn bijna altijd andere passagiers die er anders over denken.
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem)
Dieter (Jurgen de toiletslaaf uit Doetinchem) - verstoppertje
Zo zitten twee homo's t.v. te kijken. Zegt de een: "Goh er is ook niets aan op t.v.", zegt de ander "zullen we een spelletje doen". "Oke" zegt de ander. "Maar wat?". Verstoppertje. En jij bent hem. Ik ga me verstoppen, en als je me vindt mag je me neuken. Oh, zegt de ander. Ok maar wat als ik je niet vind? Zegt de ander "dan zit ik in het keukenkastje!".
AD
AD - bloemen
Wat krijg je als je Neal Armstrong pijpt??? Maanzaad Wat krijg je als je Pino pijpt??? Sesamzaad Wat krijg je als je mij pijpt ??? Een hele grote bos bloemen

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook