This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ze
Ze - 1 Item
Hoi, Ik ben een lekkere stoute meid uit Tilburg. Ik houd van fetisj zoals plasseks en buitenseks. Heb al aardig wat vriendjes gehad maar nog nooit iemand hier gevonden die daar voor open staat. Hoop hier dan eindelijk iemand te vinden. Ik woon nog bij mijn man dus kan ik helaas niet ontvangen dus zou het leuk vinden als ik dan bij jou zou kunnen komen? Eten- slapen- tv kijken. Zie jij er verzorgd uit en zie je het zitten om met mij te neuken en gepijpt te worden nodig mij dan uit bij je huis als je wilt. Je moet wel meerdere keren klaar kunnen komen want anders is het voor mij de reis niet waard natuurlijk. Als je zou willen kunnen we er een hele dag er voor uittrekken? Als je van buitenseks hout of plasseks dan is het helemaal te gek want dat is nou eigenlijk wat ik zoek in een date. Hoor graag zo snel mogelijk van je!
Ze
geil slipje!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

David
David - ik ben een leuke verzorgde jongen
Hoi dames,ik ben een leuke verzorgde jongen misschien een beetje vreemd misschien maar zou graag eens bij een vrouw die net geplast heeft haar PREUT schoonlikken en evt lekker klaar likken.ben jij die kinky aangelegde vrouw die hier wel van kan genieten?vergoeding mogelijk, heb jij hier zin in?laat een berichtje achter en ik reageer altijd terug.foto mogelijk op reply ! Beste groet!
Marja Beivoet
Marja Beivoet - voetbal
Als Nigeria tegen Duitsland speelt dan staat er : NIG-GER!
Barbie Boswellie
Barbie Boswellie - tijdens de menstruatie
Jongens, hier een tip! Er zijn n.l. tijdens de menstruatie ontelbare manieren om seks te hebben zonder vaginale penetratie: 1) Clitoris kan gestimuleerd met de hand, of met een kleine vibo. Beetje bloed is niet zo erg, maar je kunt ook een tampon gebruiken. 2) Pijpen. (mijn vrouws ongesteldheid is voor mij gewoon de pijpdagen van de maand) 3) Droogneuken. (sommige vrouwen komen daar van klaar) 4) Anale seks. 5) Samen masturberen. 6) Massage, knuffelen, tegen elkaar oprijen, zoenen, strelen, trekken, etc etc etc etc Veel plezier gewenst!
Hera Kruis
Hera Kruis - Onze liever Heer
Onze liever Heer voreg mij om hem te helpen voor kerstmis. Hij vroeg me om alle namen van mensen op de aarde te noteren die hem ontrouw waren geweest. Ik ben twee dagen bezig geweest en toen had ik de boeken die ik mee kreeg al vol. Had ik alleen het plaatsje venlo en tegelen gehad. Toen ik hem dat zij kreeg ik nieuwe boeken met de opdracht om alle namen te noteren op de aarde die hem trouw waren gebleven. Na 2 dagen was ik klaar. Toen gaf hij me een opdracht om iedereen die hem trouw was gebleven een mooi kerst cadeautje te sturen. Dat heb ik gedaan. Weet jij wat er in dat cadeautje zat. Niet dan ben je hem ook ontrouw geweest.
rio
rio - geile oma
Gistermiddag bij een geile oma een slipje gehaald en heb helaas een echte anti-climax beleefd. Zo geil en vriendelijk als ze voor het raam staat, zo kil en zakelijk als de sex met haar. Bij binnenkost zei ze meteen dat voor 100 veel meer service krijg, dus ik dacht:vooruit. Ze had me leuk opgewarmd door en beetje te teasen, maar eenmaal over naar de actie lag ze als een zachte opblaaspop. Mijn tijd was nog lang niet om( ongeveer 15min). en opeens werd de opblaaspop wakker dat ik bij moet betalen als ik meer standjes wilde. Gelukkig kan ik nog steeds redelijk op commando klaarkomen, want ik had helemaal gezin meer. 1 minuut later was het gedaan. En 3 minuten later was ik gelukkig buiten. Het leukste van haar is haar look, dus blijf vooral kijken als je langs haar raam rijdt of loop. Als je geld wil weggooien, doe het dan in een ander bejaardenhuis!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook