This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Titi
Titi - 1 Item
Ben jij de leuke man waarmee ik seks kan hebben??? Waar wacht je dan nog op? Ik ben een stoute vrouw van en ben dus getrouwd. Alleen die seks van ons stelt niets voor. Ik wil zo graag eens echte seks hebben. Niet van 10 minuten zoals nu gebeurd. Maar gewoon van een paar uur. Wat denk je, kan je mij die heerlijke seks geven? Reageer dan heel erg snel want ik sta op springen. Dikke kus op je BLANKE SABEL!
Titi
nat slipje € 3,-
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bruintje Boerma
Bruintje Boerma - fijne masturbeertip
Hier nog een fijne masturbeertip voor alle zaadspuiters onder ons! Je neemt een dildo die niet te dik is, die makkelijk in je anus gaat. Daarmee ga je naar de badkamer en laat je in de wasbak heet water lopen. Als het lekker warm is leg je de dildo erin. Dan, terwijl jij je lekker aan het aftrekken bent, wacht wel eerst je even tot dat je dildo lekker warm is. Dan snel inbrengen in je anus. Ohh... jaa... lekker warm! heerlijk gevoel en ook om meerderen keren mee klaar te kunnen komen. Waar wacht je nog op?
Van Bafdonk
Van Bafdonk - bij de buurvrouw
Gisteren even bij de buurvrouw een kopje koffie drinken. Na wat strelen ging ze verder met een goede PZC waarbij ze zo ging zitten dat ik overal goed bij kon waarbij ze me af en toe lekker aankeek. Na een paar minuten vroeg ze of het goed was, ik knikte instemmend en ze ging lekker op haar gemak nog even door. Vervolgens overgegaan in cowgirl wat ze goed deed, niet te wild en ze wisselde verschillende technieken af. Ze vertelde me dat als ik wat anders wilde ik het maar aan moest geven, dat na een minuut of 5 gedaan en het rustig afgemaakt in missio waarbij ze me bleef aankijken en haar benen en armen om me heen sloeg en goed meedeed. Ze ging zich daarna vrij uitgebreid in het bad haar FOEF zitten wassen. Overigens vertelde ze me uit Bulgarije te komen en naar mijn idee ook vrij duidelijk geen Française, ze mist ook de typische franse hautaine houding (jammer genoeg als je het mij vraagt .. )
Nancy Pattion
Nancy Pattion - ontzettend geil als ik ongesteld ben
Ook ik ben ook altijd ontzettend geil als ik ongesteld ben, maar dr gebeurt dan dus echt niks, hoe geil ik ook ben, niet als ik ongesteld ben! Ps. ik wordt trouwens ook maar 4 keer per jaar ongesteld dankzij de pil, en dit kan met de huidige pillen allang geen kwaad meer!
Gerdien
Gerdien - Er zitten 4 nonnen in de bus
Er zitten 4 nonnen in de bus en ze krijgen een ongeluk, dus gaan ze naar de hemel. Dus die meneer die zegt die je naar de hemel mag of naar de hel zegt: "Wat is het ergste wat jullie hebben gedaan?" Zegt de eerste non: "Ik heb wel eens naar een piemel gekeken." Zegt de 2 non: "Ik heb er wel eens een piemel aangeraakt." Zegt die man: "Als je je handen in dit water schoon maakt, mag je gaan." Dus ze heeft haar handen gewassen en mocht gaan. Zegt de 4e non tegen de 3e non: "Mag ik voor jou, want dan kan ik mijn mond spoelen met dat water."
Gordon
Gordon - De Bijbel geeft gelukkig nooit precies aan wat een gehuwd stel in hun sexuele relatie wel en niet mag doen
De Bijbel geeft gelukkig nooit precies aan wat een gehuwd stel in hun sexuele relatie wel en niet mag doen. Maar, er zijn wel enkele sexuele principes die we kunnen overwegen. Overspel is een zonde - De Bijbel is zeer duidelijk over het feit dat elke vorm van overspel een zonde is, ook als beide mensen in een huwelijksrelatie er toestemming voor hebben gegeven. 1 Tessalonicenzen 4:3-5 zegt: "Want dit is de wil van God: dat u zich heiligt door u te onthouden van ontucht. Ieder van u moet met zijn vrouw weten te leven in heiligheid en eerbaarheid, zonder zich door hartstocht te laten meeslepen zoals de heidenen, die God niet kennen". Overspel omvat dus ook "swingen", "partnerruil" of het toevoegen van andere onbetaalde sexuele partners!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook