This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dickie Staats
Dickie Staats - 1 Item
Dag, Ik ben de laatste tijd een beetje verlegen maar eenmaal ik mij openstel stel ik mij helemaal open ;) ik ben speels en onstuimig. fitness, dans ,vuur spuwen, zen tai, paaldans, moto rijden, naaiuuuh ik zoek een leuke SLIPSNIFTER om deugenieterij uit te halen! Als je voor 17.00 een gedragen slipje van me koopt heb je hem morenochtend op zeker in huis!
Dickie Staats
nat slipje voor € 2.50 te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

GAR
GAR - klein, strak blond meisje
Hoi! Als je, net zoals ik, van een klein, strak blond meisje houdt die goed pijpt, waar je lekker overal aan mag zitten en een strak kutje, dan heb je aan mijn vrouw een goede! Ze is vriendelijk, goed lachs, super hygienisch en gewoon lekker. Mijn flinke TAMPERT kan ze nog maar net hebben. Ze neukt ook lekker mee, eerst plichtmatig en later geniet ze echt; dat kan je aan haar ogen wel zien! Lekker toch? Ze vraagt tegenwoordig wel een vergoeding van € 100,- per uur.
Judith Keàsah
Judith Keàsah - chronisch aan de antibiotica
Tja, Ik had ook altijd blaasontsteking, net zoals veel van mijn amateurpostituée-collegatjes! Elke maand was het,na een klantje of 50, opnieuw helemaal raak en ik was op den duur gewoon chronisch aan de antibiotica omdat kuurtjes elkaar gewoon opvolgden. Uiteindelijk heb ik van Dokter Hans een langdurende kuur gehad (geloof van een week of 4 ofzo) en er toen voor gekozen om die weken louter anale seks te hebben (tot ergernis van mijn pooier) , zodat alles goed tot rust kon komen. Daarna was ik er eigenlijk wel vanaf. Verder zweer ik bij vers geperst citroensap (zonder suiker, eventueel verdunnen met water), dat helpt ook goed. Na onveilige seks inderdaad ook even goed het sperma uit mijn YONI plassen (zo snel mogelijk doen, niet leuk, maar 't helpt wel) en goed wassen! Succes allemaal!
Mevrouw Jansen
Mevrouw Jansen - fijne masturbeertip
Hier nog een fijne masturbeertip voor alle zaadspuiters onder ons! Als je rechtop zit voor de computer en je kijkt een lekker filmpje neem je je DONG wel eens uit je broek. Trek je broek niet helemaal naar beneden, maar hef je boxer een beetje op met je duim of zo en laat je balzak erin hangen. Als je, net zoals mijn man, een grote balzak hebt, zal deze tijdens het masturberen heerlijk langs de rand van je broek en onderbroek schuiven, een heerlijk gevoel! Waar wacht je nog op?
Jessica Albania
Jessica Albania - het kruis van jezus
Er komt een vrouw binnen in de kerk en roept tegen de pastoor :"neuk me neuk me". De pastoor richt zich naar het kruis van jezus en vraagt:wat moet ik doen. Waarop jezus antwoord:mij losmaken van dit kruis idioot!
Mink Vos
Mink Vos - sex gehad tijdens de menstuatie
Met diverste sekspartners uit het verleden heb ik maar al vaak sex gehad tijdens de menstuatie, zelfs zonder condoom op de ergste dagen, en vingeren vond ik ook nooit een probleem tijdens de ongesteldheid. Wat ik wel altijd minder vind is dat ik het beffen en likken niet mag doen zonder beflapje (nee, geen beflapje voor mij!) maar neuken, vingeren, strelen en in vagina klaarkomen vind ik absoluut geen probleem. Natuurlijk had niet elke sekspartner of amateurprostituée zin in gemeenschap of om lekker gevingerd te worden tijdens de menstruatie maar ik heb er meegemaakt die het geen probleem vonden, and so do I !!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook