This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Qrisilias
Qrisilias - 1 Item
Mag ik vandaag nog uw TAMPERT strelen ? Als ik alles met je kan doen wat ik van plan ben, kom je minstens 1 keer, maar misschien ook wel vaker zalig klaar ! Door de combinatie van strelen en spelen word je hoogtepunt veel intenser en kan je uitgebreid genieten ! Je mag met mn borsten spelen, en ben uiteraard zeker topless ! Nee, ik verklap niet alles, anders is de verrassing weg... Hygiëne vind ik inmiddels niet zo belangrijk meer! Bel me met nummerherkenning voor een afspraak: 0639478409!
Qrisilias
nat slipje te koop
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Daan Trekzwaan
Daan Trekzwaan - beffen met een tampon erin
Even zonder gekheid: beffen met een tampon erin kan heel goed, vaker meegemaakt ook, maar aangezien mijn fetisj echt oraal is, doe ik dat liever niet in de "rode periode"………..
Astrid
Astrid - tijdens de menstruatie gewoon lekker doorbatsen
Ik heb het DUS ook gehad... elke maand! niet tijdens de menstruatie maar een week daarvoor: blaasontsteking! Durfde ook niet meer bij Dokter Hans aan te komen voor weer een kuurtje. Zo ineens kwam ik op het idee om eens geen tampons meer te doen maar maandverband. En weg waren alle problemen. Het 'slechte' aan tampons in dit geval is dat het nog meer een broeinest is voor bacteriën dan een maandverband. Als je dus gevoelig bent daarvoor zou je tampon even af kunnen zweren door maandverband te gebruiken. Tampons zitten dus een uur of 3 in je te broeien als het ware. En ja tampons zijn veel fijner dan maandverband en de eerste paar keer voel je je nog viezer dan normaal met tampons maar geloof me als dat betekent dat je van je blaasontsteking af bent neem je dat voor lief! Nu kan ik tijdens de menstruatie gewoon lekker doorbatsen met Jan en alleman!
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - Is betaalde orale sex een zonde?
Is betaalde orale sex een zonde? Denk eens na over de volgende vragen als je de vraag "Is betaalde orale sex een zonde?" voor jezelf wil beantwoorden: Wordt de orale sex gratis uitgevoerd en hebben zowel de man als de vrouw er mee ingestemd? Waarom wil je betaalde orale sex? Is het puur voor sexueel genot of om een bepaalde sexuele fantasie te vervullen die je uit porno hebt afgeleid? Ben jij of je echtgeno(o)t(e) door de Heilige Geest er van overtuigd dat betaalde orale sex verkeerd is? Is de betaalde orale sex voor jou en je echtgeno(o)t(e) zowel bevredigend als opbouwend? Bid voor advies van God wanneer je samen met je pooier deze vragen probeert te beantwoorden. Hij zal het antwoord aan je onthullen - in het belang van jouw relatie…..
Mevrouw Plu-in ‘t Hol
Mevrouw Plu-in ‘t Hol - fijne masturbeertip
Hier nog een fijne masturbeertip voor alle zaadspuiters onder ons! Als je in bad bent (dus niet onder de douche) dan maak je je DONG stijf en je pakt je pot/tube gel en doet een hoopje op je hand en smeer hiermee je DONG in en trek je af! Waar wacht je nog op?
Johannes Burg
Johannes Burg - gerollebold met een stoute oma in de sauna
Dag allemaal! Vanmiddag ook even gerollebold met een stoute oma in de sauna! Mooie borsten wel iets groter dan A; minstens maatje B. Wat me tegenviel is de sfeer. Ze is nogal klagerig en komt een beetje over alsof ze het leed van het hele amateurprostitutie op haar smalle schoudertjes torst. Ik vroeg wat AV, NMC en PZC kost; vraagt ze 100 Euro voor. Dat heb ik maar even bijgesteld naar 70. Vervolgens vroeg ze me hoe ik het PZC-gebeuren wilde hebben; hard, zacht, diep met of zonder tanden? Doe maar medium hard en lekker diep oma, zei ik! Dat deed ze wel erg goed. Flink diep, tempo goed, alles goed. Daarna doggy; inderdaad wat overdreven gekreun. Vervolgens missio, maar ik was de geestdrift een beetje kwijt door de ietwat melancholische sfeer die om haar hing. Conclusie: uitstekend pijpwerk maar de rest is onder de maat!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook