This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Suri
Suri - 4 Items
Ha kanjers, Ik ben een mooie , stoute meid en nog steeds vrijgezel. Ik ben op zoek naar een leuke vent voor een gezellig gesprek. Ik ben gek op naaktstrandvakanties, de saunaclub van BOUDESTEIJN en af en toe een leuk fetish feestje natuurlijk. Ik hou van wereldse gesprekken voeren over alles wat er zo in de wereld gebeurd en uiteraard hou ik ook enorm van gezelligheid maar nog meer van HARDE BLANKE SABELS. Als jij er ιιntje hebt bel me dan en wie weet kom ik er wel even lekker op zitten!
Suri
geil gedragen slipje € 1,50
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Suri
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Suri
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Suri
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - met haar preut in het raam te wiebelen
Mijn buurvrouw stond vanmorgen met haar preut in het raam te wiebelen. Besloten bij haar naar binnen te gaan. Vriendelijke dame die professionele te werk gaat (dat vindt ik een prι). De klant is er koning, je kan vragen wat je wilt. Vindt het dan altijd spannend om proberen te krijgen waar ze niet op voorbereid zijn, n.l. een inzicht in hun persoonlijkheid. Ze pijpt goed, dus maar € 50 bijbetaald. Bij het neuken gevraagd of ze boven op mijn BIKKELHARDE TAMPERT ging zitten. En daar tijdens het langzame neuken ook iets meer van die dame te weten proberen te komen. Leuk spelletje. Uiteindelijk heerlijk in lepeltjes positie klaar gekomen. Daarna nog rustig nagepraat, geen haast. En toen maar naar mijn werk gegaan.
Alexandra von Bargen
Alexandra von Bargen - fijne masturbeertip
Hoi! Hier nog een fijne masturbeertip voor alle zaadspuiters onder ons! Tegenwoordig kun je bij diverse sexshops hulpstukjes kopen voor je tandenborstel, zodat het een vibrator wordt. Koop een opzet stuk en zet hem op je elektrische tandenborstel. Als je het in je anus stopt wordt je anus ook lekker gemasturbeerd. Let op: gebruik heel veel glijmiddel! Waar wacht je nog op?
Chrissy Tolhuis
Chrissy Tolhuis - wijze woorden
Iedereen heeft recht op mijn mening, zegt mijn pooier altijd!
Filipina
Filipina - Jezus aan de hemelpoort
Zo staat Jezus aan de hemelpoort. (Petrus moest even naar de wc) Een man komt op een wolk, met een aureool om zijn hoofd, aan vliegen. Jezus zegt vol ontzag: "Wie bent u?" De man antwoord: "Raad eens, ik heb mijn zoon zelf geschapen en daar zijn miljoenen boeken over geschreven en die worden over de hele wereld gelezen." Jezus antwoord vol ontzag: "Dag Vader." De man blij: "Dag pinokio!"
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - tijdens de menstruatie
De meeste vrouwen en prosties die ik ken zijn, tijdens de menstruatie, vaak de gehele dag chagrijnig en gepikeerd, maar ‘s nachts verwachten ze wel dat je er ondanks alles gewoon opkruipt! Goh ja, ik word echt geil van een PREUT met een touwtje of een grote lap absorberend papier in een te grote slip…. Ps. Ik heb het 1 keer gedaan, uiteraard met condoom en die slierten bloed aan mijn DONG staan nog in mijn geheugen gegrift, bah!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook