This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Paula
Paula - 1 Item
Hoi ik ben een vrolijke meid en ik ben op zoek naar een nieuw vriendje. Mijn vorige vriendje was namelijk nogal saai en die had een nogal kleine lont en heb ik gedumpt. Ik zoek dus een vriendje dat meer doet dan likken en daarna op mij liggen neuken, spuiten, omdraaien en slapen, ik wil wel verschillende standjes en ook in staat gesteld worden zelf ook eens klaar te komen zonder dat ik mijn eigen vingers/ vibo daarvoor hoef te gebruiken.Over jou: Respect voor elkaar hebben en een beetje creatief zijn tussen de lakens zeg maar en daarbij naast je eigen genot ook aan het mijne denken. Ik ga alleen met BLANKE SABELS!
Paula
stout gedragen slipje 0,75
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Hanja
Hanja - fijne masturbeertip voor alle zaadspuiters
Hier nog een fijne masturbeertip voor alle zaadspuiters onder ons! Ga naakt op bed liggen,op je buik. Ga dan je eigen 'n kwartslag draaien,totdat je handen op de grond staan. Zodat je benen nog op het bed liggen Ga dan zo ver naar voren dat je TAMP tegen het rand van de bed aan zit. doe dan 'n zakdoek of 'n andere doekje om je TAMP. en duw je TAMP tussen de rand van het bed,en het matras. makkelijkste is als de rand even hoog als je matras is. Je licht nu met je benen in de brede op je bed. met knien naar beneden. Je TAMP tussen de rand en matras. je bierbuik over rand van het bed. en je handen plat op de grond,Je licht nu ongeveer het zelfde als je gaat opdrukken. ga dan hele tijd met je TAMP erin en eruit. Je doe dan wel beetje opdrukken,en je kan met je vinger nog je anus verwennen. Of er kan nog 'n jongen op je zitten met z'n TAMP in jou anus. En ga dan lekker heen en weer. tot je klaarkomt. Kijk wel beetje uit voor je rug,voor als je snel last hebt. Waar wacht je nog op?
Heilwig Vink
Heilwig Vink - wijze woorden
Geld maakt niet gelukkig. Maar van geld kan je wel bier kopen, en dat komt toch aardig in de buurt, zegt mijn man altijd!
Henk Krols
Henk Krols - een gedragen slipje opgehaald
Gisteren nog even bij dit meisje een gedragen slipje opgehaald. Maar dat is me zwaar tegengevallen. Een entree tussen de wasmachines door en ook de rest een beetje smoezelig....ik vind anders toch wel beter. Ook dat gehang aan de bar van de dames en sommige mannen gaat mij een beetje teveel ten koste van mijn privacy. Ik wilde net weggaan omdat ik geen voor mij aantrekkelijke dame zag toen ik de naam SPIRMA hoorde. Ik dacht dat zal toch niet de veel en positief beschreven SPIRMA zijn ? Dus wel, en ik mee. Maar het zal allemaal wel aan mij liggen maar ik vond het niets. Misschien kwam dat ook wel omdat ze snotverkouden was maar de inzet was gering ! Voor mij geen herhaling bij SPIRMA en ook niet meer naar BOUDESTEIJN. Iedereen zijn smaak , maar ik heb de mijne ! Mag dat ?
Roy Crocque
Roy Crocque - zin vandaag in lekkere seks plassex??
Heb jij rijpe vrouw zin vandaag in lekkere seks plassex?? Mag jij me nat plassen en ik ga je lekker lang likken en meer MM. Misschien heb jij nog geile wens wat je graag wil doen. Ik ben een ongebonden man v 50+ normaal postuur rook wel. Hoop dat je reageert kan je ophalen en ontvangen zonder kosten natuurlijk!
Zuster Nel
Zuster Nel - "Teveel sex?", vraagt de dokter
Komt een man bij de dokter met een heel groot verband om zijn voet. Zegt die dokter: "Ik heb het al gezien er is iets met je voet." "Nee", zegt de patient, "het is mijn hoofd, maar mijn verband is afgezakt." "Maar wat is er dan met je hoofd?" "Ik weet het niet, ik ben altijd maar vermoeid." "Teveel sex?", vraagt de dokter. "Nee, tweemaal in de week maar", zeg de patient. "Oooh dat is inderdaad niet zoveel" zegt de dokter. "Wat?! Vind jij dat niet veel? Voor een bisschop vind ik dat nog heel erg redelijk!"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook