This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Timber
Timber - 1 Item
Dag allemaal! Ik ben een single meid die altijd zin heeft in anale sex maar ben nog niet iemand tegengekomen met wie ik regelmatig wil en kan afspreken. Als jij ook van anale sex houdt en iemand zoekt met wie je af en toe eens kunt afspreken dan ben jij misschien wel degene die ik zoek. Als je een gedragen slipje vanaf €10,- besteld en een geile blootfoto meestuurt dan krijg je altijd bericht voor een date!
Timber
geil gedragen slipje € 2,05
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bianca van Beffum
Bianca van Beffum - wijze woorden
Een goede POOIER is er één die altijd precies raadt wanneer je hem nodig hebt !
Cock Ringeling
Cock Ringeling - deze oma zoende niet echt
Gisteravond een hoertje bij me thuis laten komen. Bleek een of andere oma te zijn Jongens, deze oma zoende niet echt, ze lag er maar een beetje bij, beffen vond ze niets aan: het was één van de mindere ervaringen van de afgelopen tijd. Geen enkele klik, geen belangstelling voor wie ik was, niet echt lekker pijpen en bij het neuken lag ze er maar een beetje bij om te wachten tot het afgelopen was. Geen enkel herhalingsgevaar! Zou het er nou vroeger zo aan toe zijn gegaan vraag ik me dan af?
Bonnie Mareno
Bonnie Mareno - fijne masturbeertip
Hier nog een fijne masturbeertip voor alle zaadspuiters onder ons! Doe je hand als normaal om je DONG en draai je hand een beetje het geeft een heerlijk gevoel. Je kan het ook met je linker hand doen en als je links ben met je rechter. Waar wacht je nog op?
Leo
Leo - ik zoek gewoon een lekkere vrouw voor (liefst een vast) sexcontact!
Laat ik er dan ook maar voor uitkomen, ik zoek gewoon een lekkere vrouw voor (liefst een vast) sexcontact. Ik heb een voorkeur en wordt erg opgewonden en geil van kousenvoeten. Draag jij regelmatig een panty of kousen. De hele dag in leren schoenen en ruiken je voeten en panty lichtjes naar leer en zweet. Mag ik ze ruiken, likken, wil jij je voeten op mijn gezicht zetten, je tenen in mijn mond, je voeten strelen mijn lul of je schopt onder mijn ballen of je staat met je voeten op mijn l**. Soms wil ik me afrijden op je pantyvoeten.Ik zoek geile dates met een lekkere vrouw die dit aanspreekt en die een leuk sexcontact wil en daarbij wil teasen en domineren en voetjes heeft met schoenmaat v.a 38, 39, 40 of 41.Heb je zelf andere wensen en wil je die invulling geven. Hoeft niet maar mag wel ik sta zeker open om jou langdurig te likken of een golden shower van jou te ondergaan. Gewoon een x koffie is prima.Ik hoor graag wat van je. Een vergoeding is bespreekbaar (bij € 80 ongeveer 2x per maand. bij € 100, 1x/mnd)
Mats
Mats - prima tent voor lekkere sex
De bibliotheek? Kom er geregeld.. Het is een prima tent voor lekkere sex voor mij om dat het door de week ook nog eens gewoon tot 02.00u open is. Meestal krijg ik door de week n.l. pas zin rond een uurtje of 00.00u.. en dan zijn er meestal nog genoeg dames aanwezig op de tijdschriftenafdeling. Standaard zijn er de oudere latina's aanwezig maar ik moet ook zeggen dat de laatste tijd er een hoop nieuwe leuke jonge dames erbij zijn gekomen..Voorlopig ben ik nog wel even zoet met de nieuwe dames.. Met een paar nieuwe heb ik al een paar x op zo/n studiekamer liggen rollebollen en dat was zeker voor herhaling vatbaar!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook