This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pom Bear
Pom Bear - 4 Items
Dag allemaal. Ik ben sinds de zomer ook maar in de wereld van amateurprostitutie gestapt! Ik ben een (getrouwde) vrouw, met nog veel spannende wensen en dromen. Ik loop graag naakt op hoge hakken en wil hier eigenlijk nog veel meer spannende dingen mee doen. Lijkt het jou ook uitdagend om samen te gaan experimenteren? Mijn man vindt het allemaal goed hoor! Laat dan wat van je horen, via mijn gedragen slipjes. Kus op je DONG alvast! Ps. Ik houd ook van : snokken, jouw haan laten kraaien, jouw banaan pellen en masturbatron doen! )
Pom Bear
geil gedragen slipje € 0,50
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Pom Bear
slipje uit!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Pom Bear
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Pom Bear
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Abe Fielding
Abe Fielding - rijpe, geschoren dames
Tja, wat kun je nou nog zeggen over rijpe, geschoren dames die je in een saunaclub ontmoet? Ze zijn bijna altijd lui, je mag nergens aan zitten, pijpen soft, neuken als een dooie, werken je te vroeg de deur weer uit. Dat soort zit er alleen voor de poen. En dan kun je dit werk niet goed doen. Het is simpel te voorkomen dat je daar een misser maakt. De actieve dames zijn bezet, vraag het de gastvrouw of de dame actief is. Is deze dat, dan zegt ze ja. En zegt ze dat ze het niet weet, dan weet jij genoeg. Dit geldt overigens niet voor de amateurprostie’s die er af en toe zijn. Daar heb ik wel goede ervaringen mee. Uiteraard wel met behulp van de gastvrouw!
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - aan partnerruil/swingen te gaan doen
hallo, Ik heb met mijn vriendin sinds enkele maanden besloten om ook maar aan partnerruil/swingen te gaan doen. Na enkele dates met andere stellen, komt het voor dat mijn vriendin gevingerd wordt en dat ze daarbij “tot het plafond” gaat. Ze komt bij mij alleen bij penetratie geheel nat klaar (alsof ze een emmertje leeggooit). ik heb inmiddels bij haar de G-spot gevonden en nu komt ze redelijk nat klaar, in golven. Maar bij de andere heren is het zo hevig, dat het er flink uitstroomt. De beleving voor haar is veel intenser. Ze vroeg mij om ook deze vinger-techniek aan te leren. De heren bewegen vrij snel heen en weer, maar wat is de positie van de vinger(s) in haar vagina. Gaarne een uitleg. (Vind het een beetje een belemmering om dit aan degene te vragen wat zijn “geheim” is)
Wanda
Wanda - leuke WANK-TIP
Ik heb nog een leuke WANK-TIP voor alle stoute jongens onder ons! WANK je eerst een minuut met je linkerhand, daarna een minuut met je rechterhand, herhaal dit tot je klaarkomt. Laat me via dit forum weten of je het een goede WANK-TIP vond. Alvast bedankt!
Mariska van den Buste
Mariska van den Buste - BIKKELHARDE TAMPERT
Als jullie mijn foto zien dan begrijpen jullie misschien niet dat ik mij niet 'normaal' voel. Elke vrouw zou toch wel één vinger in haar YONI moeten aankunnen? Sinds kort loop ik daarom bij de fysiotherapeut om mezelf geestelijk als lichamelijk te leren ontspannen. Zij vertelt mij dat ik mijn bekkenbodem niet kan ontspannen, als ik geestelijk niet ontspannen ben. Toch maak ik mij erg zorgen, want het lukt gewoon elke keer niet. Ik hoor ook om mij heen ook dat je als amateurprostituée minstens 3 vingers moet aankunnen, voordat je überhaupt een BIKKELHARDE TAMPERT aan kan. Of dit waar is, weet ik niet. Ik ben vrij onervaren op seksueel gebied…..
Blaze Blessing
Blaze Blessing - mijn vriend was sexverslaafd
Tja, Ook mijn vriend was sexverslaafd! Als ik niet thuis was om hem suf te neuken was mijn sexverslaafde ex-vriend toch altijd bezig met internetporno. Net als in een filmpje dat ze maken met hun telefoon, waarin ze allemaal hun natte kutjes zitten te vingeren. Het waren wel allemaal geil sletjes maar ik ben inmiddels blij dat ik van hen af ben!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook