This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Fidji
Fidji - 1 Item
HY GUYS! MY place is the place where you can share your naturism lifestyle with other like-minded people, like my friend BOUDESTEIJN! Are you looking for someone who understands your Lifestyle? MY apartment is the perfect place for that! Meet people from all over the world en share all your dirty sexual experiences. See you at mine apartment! (shave fist before stroking the salami!)
Fidji
geil nat slipje € 0,47
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Van Keulen
Van Keulen - voordeel van grote(re) schaamlippen
Het voordeel van grote(re) schaamlippen bij orale sex moge duidelijk zijn. Kleine lippen kun je nl. alleen likken, de grotere bieden ook de mogelijkheid er aan te zuigen of (heel voorzichtig) te "knabbelen". Mijn ex-vriendin had ook grote schaamlippen (staken "in rust" wel zo'n 4 cm uit) en die werd vreselijk opgewonden als er hard op gezogen of aan getrokken werd. Uiteraard zal dit helaas niet voor elke vrouw met grote schaamlippen gelden; misschien zijn andere vrouwen wel veel gevoeliger en kunnen die minder "hebben" aan hun lippen. Vergelijk het maar zo: als je lang haar hebt kun je veel variëren qua kapsel. Maar met een stekelkoppie blijven er niet zoveel mogelijkheden over...
Erik
Erik - een gedragen slipje opgehaald
HOIHOI! Gisteren ook maar een bij deze vrouw een gedragen slipje opgehaald! Wat valt er toch te zeggen over deze geweldige verschijning? ben met stomheid geslagen, en gewoon stil van deze jonge dame is nieuw in het vak. maar WAUW wat een aanwinst. het was passie en bijna liefdevol te noemen, ik voelde me begeerd, en echt gewild de sex was super, maar wat me het meest geil maakte was haar blik in die ogen speels maar verlegen ze pakte me vast en zoende me hartstochtelijk, zoals ik jaren niet meer heb ervaren in mijn huwelijk, wil niet alles privé kwijt hier die we hadden, maar wilde duidelijk maken, dat deze kleine lieftallige dame mij weer man liet voelen, een woord WAUW!!! en tot gauw!
Charrel Kip
Charrel Kip - geweldig hoogtepunt
Dag lieve mannen! na vreselijk te zijn bedrogen door mijn ex. Heb ik lang mijn gevoel niet meer gewild en sterk onderdrukt. Nu ik dit lees…..hunker ik ook weer eens zo’n geweldig hoogtepunt te hebben. Wil je niet geloven. Ook nooit bij mij ex echt lekker gehad. ( bleek ook homo en wilde alleen maar AV). Dus kwam ik niet aan mijn trekken. Nu na 10 jaar lukt niets meer. Zie wel advertenties maar durf nog niet direct uit de kleren bij zomaar een wildvreemde man zeker niet als ik met speeltjes in de weer moet. Niets meer dan een begin, oppervlakkig. Wat lijkt het mij geweldig eens weer helemaal en dan nog wel spuitend klaar te komen! Durf niet eens wegens uitblijven van alles een sexrelatie aan te gaan. Super dit te lezen. Nu ga ik zelf op zoek, hoe en waar het VERTROUWD ( EN VOORAL BETAALD) TE kunnen krijgen!
Aldi Hein
Aldi Hein - ik haat het inmiddels om gevingerd worden
Beste slipjesklanten, ik haat het inmiddels om gevingerd worden... jullie doen het nooit zoals ik wil en ik ben al een paar keer opengekrabd. door nagels, erg pijnlijk...! Beffen door klanten is voor mij nog vrij nieuw want ik liet tot kort nooit toe... Maar als ik eenmaal niet zo gespannen ben, vind ik het erg lekker hoor!
Bamby Meiborg
Bamby Meiborg - Wist je wel dat bamboe snel groeit
Hoi jij daar! Wist je wel dat bamboe snel groeit zonder chemische middelen en heeft dus ook geen bestrijdingsmiddelen nodig? Hierdoor is de bamboeteelt veel minder belastend voor het milieu dan bijvoorbeeld katoen of hout. Bamboekleding wordt gemaakt van de vezels van een bamboeplant. Het is een sterk, natuurlijk en zacht materiaal wat veel meer vocht kan opnemen dan gewone slipjes! Het dweilt fijner als je weet dat ondertussen iemand de kraan probeert te repareren.dus draag ik sinds kort alleen nog maar bamboe slipjes en strings in de kleuren ivoor, zwart en rood. Afhankelijk van het model zijn de slipjes verkrijgbaar in de maten S t/m XXXL, voor elk wat wils dus!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook