This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gaga
Gaga - 1 Item
hey mannen, K ben een heerlijke exotische meid, ben licht getint,gekruld haar,cup DD, Lekkere billen Ik heb op het moment wel een relatie maar wil soms ook wel eens een lekkere vent om mee te spelen. Ik ben een beest in bed, en bijna alle geile dingen zijn bespreekbaar. Koop snel een lekker slipje van me en we kijken hoe het loopt. Groetjes GAGA
Gaga
nat sllipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Peter Reetveter
Peter Reetveter - MOI
Het spreekt N woord Frans en het neukt als een tijger? Moi !!!!
Saskia Reuvers
Saskia Reuvers - Anale seks vergt veel vertrouwen
Anale seks vergt veel vertrouwen. Waar je een one night stand na een heftige nacht z je bed uit kan schoppen, deel je niet met iedereen de intimiteit die er komt kijken bij anale seks. Hij moet voorzichtig te werk gaan en daarvoor moet jij je ontzettend op je gemak voelen. Anale seks is voor velen, zo mogelijk, nog intiemer dan gewone seks!
Doktor Hans
Doktor Hans - borstsuizen
Komt er laatst een man bij mij op het spreekuur en zegt: "M'n vrouw heeft last van borstsuizen." "Wat is dat nou?" vraag ik "Nou," zegt-ie, "iedere keer als ze haar bh losmaakt, suizen haar borsten omlaag."
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - zoon
"Papa, heb jij twee piemels?" vroeg mijn zoontje laatst. "Nee natuurlijk niet, jongen, hoe kom je daar nou bij." "Nou, die je gister aan de buurvrouw liet zien, was veel groter."
bastiaan
bastiaan - haar slipjes
Hoi allemaal, Ik heb mijn vrouw gezegd dat ik ander ondergoed wilde. Het huidige zit niet goed. Vrouwen hebben veel meer keus dan mannen. Was ze het mee eens. Desnoods probeer ik dat dan wel zei ik. Je gaat toch geen dames ondergoed dragen zei ze. Ik zei waarom niet, kan mij dat schelen. Dus heb ik vanmiddag een keus gemaakt uit haar slipjes. Draag die nu en het voelt super. Ook mee naar de sexbios geweest. Ben benieuwd hoe ze reageert als ze het ziet. Doorpakken is de beste remedie blijkt wel weer. Bedankt voor de tips maar dit gaat sneller.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook