This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sarah-Beth Sprij
Sarah-Beth Sprij - 4 Items
Dag lekkere stoute kereltjes! Ik woon in een appartementje met mijn poes Pluis in Veendam. Ik heb nog een heel erotisch leven voor me en ik was niet van plan dat in mijn eentje te doen! Ik houd van een lekker wijntje op zijn tijd en geniet van het leven en ik werk als apothekersassistente. Wil je me beter leren kennen waag het er eens op en bestel gewoon een gedragen slipje van me per email! Ps. Ik houd ook van : snokken, jouw haan laten kraaien, jouw banaan pellen en masturbatron doen! )
Sarah-Beth Sprij
mijn foef
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sarah-Beth Sprij
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sarah-Beth Sprij
b.i.p.s.
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sarah-Beth Sprij
mm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

GAR
GAR - naar de bibliotheek geweest
Hoi, gisteren op aanraden van mijn vriend AAD naar de bibliotheek geweest! De entree is vrij rommelig allerlei kratten met flessen, bij binnenkomst wel een viertal dames leeftijd erg verschillend van 25 tot 50, deze dames zaten op banken door de leesruimte, eentje een donkere lag zelfs onder een tijdschrift te zweten! helaas werd er niet verteld wat de mogelijkheden waren daarom maar voorzichtig gekozen voor massage in een afgesloten leesruimte. Mijn keuze viel op een rijpe, geschoren dame, een wat na later bleek een Braziliaanse te zijn van ik dacht zelf tegen de vijftig, zelf zei ze 45 te zijn en uit Amsterdam te komen. Een heel vriendelijke stevige dame met niet al te grote stevige borsten, ruim 20 minuten top massage tussen de kookboeken waarbij ik de laatste 5 minuten buiten mijn verwachtingen ook nog eens heerlijk werd gepijpt! Na het klaarkomen werd alles keurig ook nog eens schoongemaakt. Later begeleide ze mij weer naar buiten, toen zag ik dat er zelfs nog een paar dames bij waren gekomen. Ik denk dat ik volgende week maar weer ga!
Pamela van de Sterre
Pamela van de Sterre - een TAMP in de vorm van een soort kromme banaan
Vorig jaar had ik voor het eerst een slipjesklant met een TAMP in de vorm van een soort kromme banaan! (ene RONALD) Sinds dit bezoek weet ik pas dat ik ook kan spuiten. Die eerste keer was wel even schrikken! Toen ik bovenop zijn DONG ging zitten spoot ik al in 30 seconden over hem heen. Echt bizar hahaha! Het nadeel van spuiten vind ik alleen dat mijn hele YONI gelijk gecleand werd. Dus dames, na het spuitenwel oppassen dat je FOEF niet al te droog wordt. Dus het hoeft niet altijd met je vingers als je geluk hebt met je partner :))
Pop Coprophilia
Pop Coprophilia - vervelend probleem
Hoi hoi, Ik zit met een vervelend probleem, Als ik door nu mijn ex gevingerd werd kreeg ik hele erge aandrang om te plassen. ik heb het gevoel dat als er druk op MIJN FOEF komt dat ik moet plassen. Ik ben bang dat het straks als ik seks heb ook zo is, Herkent iemand dit?? Graag jullie eigen ervaring (vrouw) of advies. Ik zit hier heel erg mee... Voel me ook minder vrouwelijk en heb het idee dat ik iets mis in mijn leven, iets waar iedereen het over kan hebben.
Ron
Ron - denk ik nog wel vaak aan haar YONI
Bij mij is het ook net een paar weken uit met een sletje. Maar tijdens het rukken denk ik nog wel vaak aan haar YONI! Wat het echter allemaal veel vervelender maakt is het volgende; soms neig ik er naar te denken dat ze nu alweer een andere heeft en met hem neukt... (en ik gvd nog op haar zit te rukken). Deze gedachte wordt voornamelijk aangewakkerd door internetporno, waar je zo tieffus veel sletten genomen ziet worden... die gedachten is best frustrerend als je zelf ff niemand anders kan neuken kan ik jullie verzekeren!
Blix Bloesem
Blix Bloesem - leuke WANK-TIP
Ik heb nog een leuke WANK-TIP voor alle stoute jongens onder ons! Ga nu direct op je bed zitten en leun achterover. Steun je op een hand en met je andere hand ga je onaneren. Leun zo ver mogelijk naar achteren, maar zorg dat je knieën op je bed blijven liggen. Terwijl je aan het onaneren bent, blijf je naar jezelf kijken. Laat me via dit forum weten of je het een goede WANK-TIP vond. Alvast bedankt!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook