This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Shakira
Shakira - 1 Item
Hey ik ben dus vrijgezellig, en ik woon in Utrecht. Ik werk fulltime in de uitvaart en heb het er enorm naar me zin, uit mijn werk haal ik me voldoening, in het dagelijkse leven als ik vrij ben geniet ik enorm van sexboekjes lezen of heerlijk naakt op een paard rijden of gezellig met iemand naar een parenclub gaan. Helaas is er op dit moment niemand in mijn leven waarmee ik leuke dingen kan ondernemen. Heb een paar korte sexrelaties gehad maar het bleek allemaal niet zo te mogen zijn, ik hoop via deze weg een leuk iemand te kunnen ontmoeten, die interesse heeft in dezelfde dingen als ik ook al is hij 21 of 50 als ie maar gewoon geniet van het leven. Lijkt het je wat dan hoop ik je snel te horen via mijn gedragen slipjes! Ps. Ik houd ook van : snokken, jouw haan laten kraaien, jouw banaan pellen en masturbatron doen! )
Shakira
lekker gedragen slipje € 11,75
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Shooter
Shooter - lik haar dan direct intens
Hallo allemaal, ik ben krijg het altijd klaar om zelfs alle vrouwen die normaal moeite hebben om klaar te komen, toch te laten komen. Voor de mannen die moeite hebben en de vrouwen die klagen over hun man, de vrouw moet haar klant gewoon wijzen en zeggen wat hij fout doet en breng zijn hand in de goede positie! Hoe ga ik te werk? Nou vooruit dan maar: ga eerst rustig naast je amateurprostituée liggen -lik aan haar tepels – verken haar geschoren schaamstreek – beweeg langzaam met je vingers – ga er in van boven naar beneden – blijft ze droog, lik haar dan direct intens – ga weer verder en breng je middelvinger en wijsvinger, desnoods je hele vuist in haar YONI – kijk naar haar en herhaal de beweging wanneer haar gezicht vertrekt – zoek dan pas aan de bovenkant of zijkant haar G-spot – daar masseer je haar zachtjes tot intens totdat ze het uitschreeuwt! en als ze stiekem haar benen dicht knijpt stop dan direct. Ik heb altijd succes bij de vrouwen!! Toch is het niet verkeerd om een keer met een rijpe, geschoren dame (die meer ervaren is) te vrijen. Pas het dan gewoon ook thuis toe. Let wel! opwarmen is het allerbelangrijkste. Succes ermee!
Conradine van Bommel
Conradine van Bommel - goede WANK-TIP
Echt iets voor de lenigen onder ons. Ga eens op de grond of bed zitten en leg een been in je nek! Nu onaneren maar! Als je klaarkomt, doe dat dan op je andere been. Laat me via dit forum weten of je het een goede WANK-TIP vond. Alvast bedankt!
Don Pepe
Don Pepe - net een paar weken uit met mijn vaste sexsletje.
Bij mij is het net een paar weken uit met mijn vaste sexsletje. Maar tijdens het rukken denk ik nog wel vaak aan haar YONI! Mijn vrienden zeggen; neuk dan gewoon een ander. Dat is voor mij momenteel (helaas) geen mogelijkheid (mede door chronisch geldgebrek).Denken aan een andere ex, scharrel of een 1nighter van voor haar helpt ook niet... mijn gedachten blijven maar gaan naar mijn meest recente kutje, kontje,tietjes, mondje, etc. mmmmmmmmmm
Christal Janzen
Christal Janzen - van die klanten, die gewoon totààl niet kunnen beffen
Dag iedereen! je hebt dus van die klanten, die gewoon totààl niet kunnen beffen... liever niet dan... dat je gewoon van die rare likken d'r overheen krijgt.. maar je hebt ook van die klanten (zoals AAD) die hun tong kunnen beheersen en dan ook nog eens een drilboor kunnen simuleren... daarentegen hebben sommigen weer scherpe randjes aan hun vingers, of totaal geen handcoördinatie... ! Het is dus bij elke klant weer verschillend... maar àls ie het allebei kan (vingeren en beffen), is beffen toch wel t leukst!
An Aal
An Aal - dat mijn schaamlippen uit staken
hey, nou ik had het ook met een klant laatst: hij had mij gevingerd,en daarna heeft ie tegen iedereen in het GLIJHUIS lopen vertellen dat mijn schaamlippen uit staken.Dat is dus echt niet leuk!! ik wil me graag laten opereren,ook omdat ik er lichamelijk last van heb! Dus moet ik het binnenkort toch maar aan mijn pooier vertellen. Hoelang mag je trouwens niet fietsen na de operatie?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook