This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marva
Marva - 1 Item
Hoi! ik sta hier toch maar lekker toch tussen al die lekkere wijven! Ik zal me netjes voorstellen, jaar en ik woon in Heerenveen (Friesland). Ik ben de helft van een twee-eiige tweeling en wij hebben ook totaal niets gemeen. Ik ben op zoek naar een geile, leuke vent voor een serieus sexcontact om een behoorlijke sexrelatie op te bouwen. Ben sinds een week weer alleen en mijn broekje staat er zeker weer voor open. Ik hou van uitgaan, poolen, erotisch paaldansen, (strip)pokeren en als ik nog tijd over heb ga ik graag op in een sexbios tekeer met vrienden.Nou als mijn uiterlijk je niet afschrikt :) dan hoor ik graag wat van je! Ps. Ik houd ook van : snokken, jouw haan laten kraaien, jouw banaan pellen en masturbatron doen! )
Marva
mijn poepedoosje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Hansje Klippel
Hansje Klippel - mijn schaamlippen zijn maar ongeveer 2 cm lang
HoiHoi, mijn schaamlippen zijn maar ongeveer 2 cm lang en steken er ongeveer 1 cm uit. Maar ik heb er niet echt last van --> als k loop voel ik t niet schuren en als k fiets doet t ook geen zeer. Ik ga volgende week naar dokter Hans om ze te laten vergroten maar ik ben bang dat de dokter mijn wens niet serieus neemt!
Guy
Guy - met een dame van lichte zeden naar de kamer geweest
Op aanraden van mijn vriend AAD gistermiddag met een dame van lichte zeden naar de kamer geweest. Qua uiterlijk zou dit nooit mijn keuze geweest zijn maar de nieuwsgierigheid won en het is nog altijd beter dan de aap op zijn bakkes geven!! Het was leuk om mee te maken, ze is prettig gestoord en we hebben veel gelachen. De massage en het pijpen waarbij je de achtertuin ook nog even lekker aangeschoffeld wordt was zowaar lekker maar voor mij was dit de eenmalig! Ps. ze heeft wel een paar fantastische boordkanonnen!
Patrycja Mikeula
Patrycja Mikeula - tip
Hallo! Hier nog even iets met betrekking tot “Oudhollands handkarren”: je kan het doen, je kan het laten: maar je kan het ook door mij laten doen!
Winfried
Winfried - nog nooit een hoogtepunt gehad
hallo allemaal, ik heb nu ook een heroinehoertje. voor erbij maar die heeft gvd nog nooit een hoogtepunt gehad bij me! maar (volgens mij) omdat ze dat met mij ook niet wil beleven!!! ik baal daar enorm van,want ik kick er best op als ze dat genot kent..! Stel je toch eens voor: beffen wil ze hooguit 5 minuten en daarna moet ik ook nog eens in haar komen, terwijl ik wel een half uur of meer wil.. heerlijk gewoon.. wel is ze altijd erg nat,dus opgewonden is ze wel. Tja, ik ben tot over mijn oren verliefd op haar en ze wil ook trouwen,maar ik zie erg op tegen een huwelijk met een vrouw die eigenlijk maar saai in bed is. En erover praten wil ze niet want ze is zo al gelukkig met haar sexleven zegt ze. Wat vinden jullie daar nou van???
Dewi
Dewi - dame van lichte zeden
Psst! Voordat je de kittelaar van een dame van lichte zeden gaat stimuleren, vraag haar dan altijd of ze eerst kan gaan plassen! Het is namelijk zo dat haar kietelaar dicht in de buurt van haar blaas zit en door er op te drukken kan het zo zijn dat ze tussendoor de seks moet onderbreken omdat ze moet plassen!!! Grote afknapper dus! Ze kan later alsnog het gevoel krijgen dat ze moet plassen. Dat is niet erg, want in dat geval betekent het dat ze in de buurt is van een spuitend hoogtepunt! Ja hoor, alle vrouwen kunnen echt spuitend klaarkomen daar zal ik jullie later wel meer over vertellen…

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook