This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lorelei
Lorelei - 1 Item
Hoi hoi, een beetje onwennig allemaal via deze weg. Ik ben sinds een maand of twee gescheiden. Ik woon nog in Noordwijk in mijn eigen huisje. Jammer genoeg was het niet mijn eigen keuze om alleen verder te gaan in het leven, maar door omstandigheden moest ik een punt achter mijn huwelijk zetten. Via deze weg op ik een nieuwe grote, bikkelharde TAMPERT te vinden en weer gelukkig te worden. Liefst een man die deze keer alleen wel voor een vrouw wilt gaan en mij alleen als zijn fluitekruid geeft! Als je me een bestelling van mijn gedragen slipje stuurt zal ik je wel vertellen waarom dat zo belangrijk voor me is. Ik hoop snel wat te horen. Dikke kus op je DONG alvast !
Lorelei
geil gedragen slipje € 11,75
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Yolanda van Regenmortel
Yolanda van Regenmortel - ik vinger me ook regelmatig
Heey. ik ben dus ook zo’n straatmadeliefje en ik vinger me ook regelmatig, soms ook wel eens als er geen klanten bij zijn! Maar helemaal alleen vind ik het niets aan. Ik heb zelf ook maar van die korte vingertjes.. (kan zonder hulp ook nooit een tampon ver genoeg inbrengen…) kan het dan ook kloppen dat ik mijn eigen genotsknop niet kan vinden? En hoe weet ik of ik spuitend klaar kan komen, want dat lijkt me best geil :$ Ik hoop iets van jullie te horen !! xxx
Pierre
Pierre - geweldige sexrelatie
Hoi allemaal, Mijn vrouw en ik hebben al enkele jaren een geweldige sexrelatie,zeker met die lekkere bloemkolen van d’r! Maar toch kwam ze helaas nooit spuitend klaar in die spermaschacht van d’r!. Maar nadat we een speeltje hadden gekocht (die lijkt op een microfoon) komt ze onbeperkt spuitend klaar. Dat is echt een geweldige uitvinding. En dat zelfs zonder haar kiietelaarte stimuleren!! Ze spuit nu al zodra ze de trillende top op haar orgasmeknopje duwt in de hoogste (snelste) stand van de massagestaaf. Ze zegt dat die microfoon zooooo geweldig snel trilt dat ze wel klaar MOET komen. Wie weet is dat voor jullie ook net zo lekker !!! Succes in ieder geval!
Eloise Breudie
Eloise Breudie - grote schaamlippen
Wanneer een klant van je grote schaamlippen af weet, dit gaat rondbazuinen of afkeurt (lelijk vind) zegt dat alles over hem en niets over jou!!! onthoud dat alsjeblieft en bedenk je voor een schoonheidsoperatie in de camper van Doktor Hans. Je kunt beter je zelf leren accepteren dan er aan gaan zitten knutselen. Operatie om medische redenen is heel wat anders natuurlijk!! God heeft ons geschapen, iedereen is uniek, en God heeft ons allemaal mooi geschapen. De mens geeft je het gevoel dat je niet mooi bent. Trap daar dus niet in!!! X
Anke
Anke - leuke WANK-TIP
Ik heb nog een leuke WANK-TIP voor alle stoute jongens onder ons! Dit is echt heel simpel. Ga op je bed in de kleermakerszit zitten en WANK je in deze stand. Zorg dat je geen kramp in je been krijgt! Laat me via dit forum weten of je het een goede WANK-TIP vond. Alvast bedankt!
Octaaf
Octaaf - niet beffen
Ik haalde gisteravond bij deze vrouw een gedragen slipje op! Leuk ding maar kletst meer dan dat ze feitelijk tot handelingen overgaat. Jedem das seine maar mij stoort dat eindeloze gelul tegen 100 euro per uur nogal.Een psychiater kost minder.... maar ja, die mag ik dan weer niet beffen. Het is altijd wat.... relativeren is mijn antwoord op de vele dilemma's!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook