This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Anémone
Anémone - 1 Item
Dag iedereen! Via deze weg zou ik graag in contact komen met een leuke man met een lekkere, grote, vieze en vooral harde TAMPERT! Als je kinderen hebt is dat geen probleem ik ben dol op kinderen, zelf heb ik ze helaas nog niet. Als je een partner hebt is dat ook geen probleem, ik heb die overigens niet. Ik ben een sympathieke lieve meid die alleen de pech heeft dat mijn gehoor heel slecht is en daar boven op ik vreselijk stotter wat voor best wel een hoop problemen zorgt in mijn dagelijks leven. Daarom eens op deze manier proberen en gelijk open en eerlijk zijn over mijn probleem zodat ik niet steeds die teleurstelling te verwerken krijg van het feit dat dit toch blijkbaar een probleem voor mannen is om een relatie te beginnen. Graag zie ik je serieuze reactie verschijnen waarin je kort iets over jezelf schrijft en een paar blootfoto’s bijvoegt zodat ik ook weet met wie ik te maken heb. Een hele dikke kus onder je navel alvast!
Anémone
geil slipje te kop € 5,-
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jenske
Jenske - enorme flappen daar beneden
haai, ik heb dus ook enorme flappen daar beneden en heb er regelmatig last van maar ben niet van plan me eraan te laten opereren. Daarom wil ik graag tips van mensen die tips voor me hebben om het wat draaglijker te maken daarbeneden. Ik rijd dagelijks paard en heb dus regelmatig geschuurde schaamlippen. Zeer pijnlijk en vervelend. Fietsen is ook lastig, zelfs een string dragen is soms lastig omdat er dan ineens een flap uithangt, whahaha. Ja sorry ik moet erom lachen. Eindelijk kan ik een keer mijn ei kwijt. Aan wie vertel je dit soort dingen normaal gesproken? Wie kan me helpen met tips tegen schuurplekjes, wat kan ik erop smeren en zou een wielrenbroek nou helpen????
Gudrun de Vos
Gudrun de Vos - vingert in mijn druipgrot
Hoi, ook ik heb net wat zitten lezen op jullie site nadat ik gisteren de beste sex ooit had met een slipjesklant. Spijtig genoeg kom ik totaal niet rap klaar als iemand me vingert in mijn druipgrot of mij daar beft. Zijn er misschien nog dingen waar ik kan opletten? ik kan enkel klaarkomen als ik mezelf vinger of tijdens het batsen. En dit terwijl de meeste klanten er wel genoeg tijd voor nemen om me te plezieren in het voorspel. Spelen mijn bekkenbodem spieren hierbij soms ook een rol? Laat ff weten, groetjes weer!
Befanie Badertscher
Befanie Badertscher - leuke WANK-TIP
Ik heb nog een leuke WANK-TIP voor alle stoute jongens onder ons! Voor wie het nog niet gedaan heeft: Als je onder de douche staat kun jij jezelf ook heerlijk onaneren. Gebruik hierbij de douch-gel, Smeer je eerst helemaal in zodat je hele lijf lekker glad is. Als je TAMP ook is ingesmeerd, kun je hem zo door je handen laten glijden. Ook, als je wilt, kun je makkelijker een vinger in je anus doen als je ingesmeerd bent. Als je klaar bent kun jij je weer afspoelen en schoon ben je weer! Wat je al niet kunt doen onder de douche! Laat me via dit forum weten of je het een goede WANK-TIP vond. Alvast bedankt!
Roy Crocque
Roy Crocque - Ik heb nu al 7 maanden een sexvriendin
Hallo, Ik heb nu al 7 maanden een sexvriendin via deze site maar de relatie tussen ons wordt steeds beter etc. maar de sex word nu wel een beetje standaard en ik heb al best lang interesse om haar ook anaal te bevredigen! Ik bedoel niet direct met mijn DONG maar eerst aftasten met mijn tong en/of middelvinger. Ik wil het alleen niet zonder te vragen doen want ik wil haar wel eerst voorbereid hebben zodat zij zich daar ook eerst goed kan wassen etc. Mijn probleem is nou eigenlijk: hoe vraag ik of ik haar anaal mag bevredigen? ik vind het anders zo dom klinken.. "Mag ik je even lekker in je strakke kontje vingeren." misschien een tip of iets, ik ben namelijk bang dat ze me dan vies vind of iets. Verneem graag van jullie!
Graig Bull
Graig Bull - Gisteren naar een GLIJHUIS geweest
Gisteren naar een GLIJHUIS geweest en ik ging maar een keer voor een donker getinte trottoirprostituee! Ze spreekt helaas vloeiend Duits. Net als bij de rest van de dames was er weinig actie mogelijk vandaag bij haar! Maar goed ondanks de minimale pre en after sales toch met haar op de kamer geweest en eerlijk is eerlijk in bed weet ze zoals de meeste getinte dames goed van wanten als dat een voorbode is voor mijn aanstaande reis naar Cuba komende oktober /november zit ik daar goed. pijpen zonder condoom was zeer goed en geil verder schone meid lekker neuken en tongzoenen, beffen geen probleem oftewel fijne leuke meid die ook haar talen goed spreekt vloeiend Duits / Engels en Frans maar door haar beperkte pre en after sales maar een 7 als punt en weinig HH gevaar voor mij dan jammer want nu zat ze ook maar op kruk te wachten kijken bij meer pre en after service meer kans een volgende sessie!!!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook