This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cerise
Cerise - 1 Item
Dag lekkere stoute slipjessnifters! Misschien vind je het wel een beetje een raar oproepje van me en zeker op deze site, maar ik weer niet of veel mannen van mijn leeftijd het zien zitten om al een gezinnetje te beginnen. Daarom mik ik misschien op een iets oudere man, die net als ik een kinderwens heeft. Wie weet kunnen we elkaar wel vinden. Ik woon in Zwolle. Laat maar wat van je horen als het je wat lijkt, dikke kus op je BLANKE SABEL! Ps. Ik houd ook zeer van : snokken, jouw haan laten kraaien, jouw banaan pellen en masturbatron doen! )
Cerise
mijn gedrgaen slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Evangelie
Evangelie - het apostolaat
De structuur van het apostolaat is ontleend aan de Joodse rechtsbedeling. Daarin kende men de figuur van de sjalíach (=jurkofiell).Deze was de man die namens anderen met volmacht optrad. De sjalíach van een mens was als deze zelf. Zijn authentieke vertegenwoordiger. De rest waren nagenoeg allemaal Knapenschenders! Tja het doet mij ontzettend denken aan het slipje van Fatima in Afghanistan, relikwieën van de katholieke kerk!
Rynie
Rynie - ZEER VEEL verschillende vingermethodes
GUYS! er zijn volgens mij ZEER VEEL verschillende vingermethodes die werken op ZEER VEEL verschillende amateurprostituée’s. Denk bijvoorbeeld aan de kom hier beweging met je middelvinger en wijsvinger, je kunt ook je middelvinger en ringvinger gebogen houden in haar buiksloterhammetje met je handpalm richting haar clitoris en als je nu op en neer beweegt kun je haar kiietelaarstimuleren. Maar – je kunt ook 1 of 2 vingers in haar vagina steken en cirkeltjes draaien op/om haar g spot. (je kunt hard drukken of zacht aanraken en er over vegen!) Probeer veel verschillende dingen uit en vraag aan haar wat ze lekker vindt en laat het mij dan ook weten!
Dwergje Hoogland
Dwergje Hoogland - ik scheer mijn schaamhaar
Er zijn dus klanten die vragen waarom ik mijn schaamhaar steeds scheer. Nou ik scheer mijn schaamhaar dusl omdat het hygiënischer je weet nooit wat je in 1 dag oppikt of kweekt en dan is geen schaamhaar hebben net ff makkelijker dan wel hebben.. plus het is fijner zoals anderen zeggen voor de partner als die daar bezig gaat...is.. is makkelijk schoon te houden, maar als mensen dat niet doen, heb ik er totaal geen problemen mee. Waarom hebben sommige mensen die niet ontharen, er zo'n problemen mee? het wordt hun niet opgedronken door anderen.. So, what's the problem?
Earl
Earl - een dame van plezier in een hotel gekozen
Vrijdagmiddag een dame van plezier in een hotel gekozen, mede op aanraden van mijn vriend Bart (het zat wel Pluis!). Ze zat aan de bar en ik had zin voor een vluggertje voor ik door ging naar mijn gezin. Leuke looks, lang blond haar in een staart en normaal lichaam. Ze had een zwart setje aan. Beetje veel blush op haar gezicht. Had haar al snel om een sleutel van de hotelkamer gevraagd omdat ik toch dringend door moest. Op de kamer was ze professioneel. Pijpen was o.k, neuken was wel met kwakvanger, net zoals haar sluitspier massage . Afgemaakt op hondjes. Ik schrijf: lekkere kont en een paar behoorlijke airbags!
Lizette de Korff
Lizette de Korff - ik ben ook een verwende kutverhuurster
Hey ik ben ook een verwende kutverhuurster en heb, naast mijn huwelijk, een heuse sex-relatie van inmiddels 8 jaar nu. In het begin kwam ik altijd standaard spuitend klaar, maar was ik nog bang dat ik plaste. Nu weet ik dat het niet zo is, maar toch wil ik het niet meer. Mijn bed is altijd helemaal kletsnat waardoor ik me dan schaam. En vrijen op zijn hondjes,nog zo iets. Erg leuk maar als ik dan te nat word laat ik steeds vaginale scheetjes uit mijn gleuf en wil ik meteen stoppen. Iemand tips om door te kunnen gaan?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook