This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sade
Sade - 4 Items
Hoi stoute slipjes snifters! Ik zal me even voorstellen, ik geniet dus ontzettend van harde natuurfilms , lees veel, drink graag een wijntje, Houd van lekker eten. Ik wandel graag naakt of stap lekker op een fiets zonder zadel. Ik ben een gescheiden vrouw ( zonder pooier) en weinig te klagen. Een leuke baan, leuke huis, financieel alles in orde. Probeer altijd wel te genieten van allerlei dingen. Een geboren Bourgondiër wil ik nog niet zeggen, maar het zit wel in mijn PUSSYJUICE. Maar dit gevoel wil ik wel graag delen met iemand van het mannelijk geslacht. Want goede vriendinnen kunnen nou eenmaal niet al mijn gaatjes vullen!
Sade
stout gedrgen slipke!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sade
jesus leeft!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sade
hey hallo!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sade
leuk verkeersbord!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Evangelie
Evangelie - Wat is er nou beter voor hem dan YONI’S te bedekken met een SLIPJE?
Dag allemaal! In veel kerken lezen ze de wet voor, elke zondag opnieuw ... met welk nut/doel .. ?? Als er bijvoorbeeld heel duidelijk staat geschreven dat een slipje dragen goed is waarom dan toch elke week opnieuw de wet voorlezen ... ?? Ik denk dat satan hier een hand in heeft. Wat is er nou beter voor hem dan YONI’S te bedekken met een SLIPJE? zodat de glans van Christus zeker wordt weggenomen. Geef je hier satan niet een vrije hand om met een vals en leugenachtig evangelie te komen?? Een evangelie die gericht is op eigen werken, nooit goed genoeg zijn voor God, zonder de Volheid van Gods Genade ... ???
Brad Wursten
Brad Wursten - fijne slanke body
Tja, Laten we beginnen bij toffere zaken aangaande dit licht donkerharige moppie, ze spreekt an sich goed Engels, Duits onbestaande net als andere talen, gezegend met een fijne slanke body met natuurlijke C-cuptieten waar behoudens al lichte tendens richting hangen weinig onvertogens over valt te melden. 1m65, poezelige voetjes voorts en tijdens de verkennende babbel kwam er voorts uit de conversatiehoed dat ze sinds een dikke maand in en GLIJHUIS werkt. Dolle presales heb k tijdens m'n verblijf voorts generlei gesignaleerd, dus kan haar niet aanwrijven dat ze na een vijftal minuutjes quatschen een sleutelvraag stelde, een mens moet wat uiteindelijk!
Angela Brownie
Angela Brownie - wondherstel aan je broodje rosbief
Dag heren! Ik vroeg me af of de artsen/kenners hier wat kunnen zeggen van wondherstel aan je broodje rosbief als je rookt. ik heb een schaamlipcorrectie gedaan 7 dagen terug, wel kunnen minderen van 20 naar 5 sigaretten per dag, is dat heel nadelig? Ook vind ik, het nu t aan het helen is, niet zo fris meer ruiken, kan ik daar wat aan doen, los van blijven luchten en altijd spoelen? Hoor graag van jullie!
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - Ik stoor me dus
Goedenavond! Even aan de webmasters: Ik stoor me dus aan het feit dat sommige foto’s en opmerkingen voortdurend van deze site worden verwijderd! Begrijpelijk dat jullie ze verwijderen vanwege klachten aar het is toch absoluut geen harde porno site of zoiets?? Veel meisjes en vrouwen hier zouden geholpen worden als ze er wel een kijkje op konden nemen. Mag je trouwens wel bepaalde zoektermen geven voor deze site? Dan kunnen mensen zelf beslissen of ze hem openen of niet!
Berdina
Berdina - nog nooit gelukt om vaginaal klaar
Tja, ik zit nu 4 jaar in het vak en bij al die klanten is mij, nu ik erover nadenk, nog nooit gelukt om vaginaal klaar te komen en met clitoraal duurt dat altijd langer dan een uur! Doktor Hans vertelde mij dat het aan het begin bij je hamportemonnee zit, het bobbelige ribbelige dingetje, en dat ik er heel snel overheen moet gaan en als het gaat branden dan je bijna komt. Nou dat hebben mijn pooier en ik gedaan maar het ging zo branden dat het gewoon zeer deed en ik die avond eigenlijk geen zin meer had om te werken. Nu is mijn vraag, klopt het brandende gevoel wel en als het niet klopt wat voor gevoel (behalve het plasgevoel) krijg je voordat je spuitend klaarkomt?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook