This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Stephanie
Stephanie - 1 Item
Ik, een onderdanige sexy vrouw zoek een oudere man die telsex met mij wil hebben. Ik ben zelfs bereid om hiervoor een vergoeding te betalen... Graag hoor ik van u. Nu hoop ik maar dat er iemand snel reageert want ik ben al aardig opgewonden. groetjes van Stephanie. Interesse gewekt?? Koop dan eerst snel een gedragen slipje van me... Alleen serieuze reacties!!
Stephanie
nat broekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Milva
Milva - designervagina
Dokter Hans belooft dat een door hem ‘ontworpen’ designervagina lekkerder ruikt en dat je nooit meer schimmelinfecties en blaasontstekingen krijgt! Ook garandeert hij dat een vrouw met een chirurgisch strakgetrokken liefdesgrot nooit meer onzeker zal zijn tijdens de seks……….zo niet, dan krijg je gewoon je geld terug!
Ger Gansefles
Ger Gansefles - erfelijk bepaald@
Seks is erfelijk bepaald: als je ouders het niet hadden, is de kans vrij groot dat jij het ook niet krijgt!
Milo
Milo - sexmaatje
Zit een man in een sexbioscoop met een glimmende kale kop. Eén van zijn sexmaatjes wil leuk zijn en wrijft hem over zijn kale bol. "Verrek, dat voelt precies zo glad als de billen van mijn vrouw", meent hij. Voelt de kale zelf ook over zijn hoofd en zegt: "Je hebt gelijk, man!"
Elmer
Elmer - knuffelsessies
O.k. allemaal, nu eens een origineel bericht. Ik zoek per direct een vaste partner voor knuffelsessies. Hier is trouwens geen sex mee gemoeid. Tijdens een knuffelsessie is het de bedoeling dat we tot rust komen door elkaar zo ruim mogelijk te voelen. Aanraken en strelen van de FOEF hoort er ook bij maar nogmaals er wordt absoluut geen sex bedreven, ook niet wanneer onze lichamen zoveel mogelijk contact met elkaar hebben! Er is evenzeer geen sprake van sex wanneer ik tijdens de sessie met een harde péage boven op u lig. Het gaat hier namelijk over het gevoel van geborgenheid en niet over sex. De bedoeling is een totale ontspanning na één of andere stresdag. Dus, geen vaste relatie of sexuele uitspattingen, maar wel het beleven van knuffelmomenten. Het zal aanvoelen als een soort therapie en geeft een energieboost. Wil jij dit proberen, sms, bel of mail me. We kunnen er ook eerst over praten alvorens het te proberen. Fijne groetjes!
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - sexshow
Laatst bij een seksshow in een bar in Amsterdam. De bezoekers zitten zich te vervelen en maken ontevreden opmerkingen. Woedend zegt de eigenaar tegen de mannelijke helft van het paar dat optreed in de seksshow: "Je hebt me verteld dat je het wel 15 keer op een avond kan." "Ik begrijp het ook niet baas," zegt de man uitgeput, "bij de repetitie van vanmiddag ging alles nog goed."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook