This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lilou
Lilou - 1 Item
Hoi hier ben ik dan, jouw eigen stoute sletje! Zoek je ook iets spannends dan moet je zeker bij mij zijn. Zoals jullie zien houd ik van uitdagende kledij en zou het leuk vinden iemand te vinden die daar ook van houd. Ik werk onder andere als poetsverantwoordelijke! Spijtig genoeg ben ik nog vrijgezel maar wie weet niet lang meer want de reacties stromen binnen! Bestel je ook een gedragen slipje van me voor € 5,-????
Lilou
gedragen onderbroekje voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Kirsten Perry
Kirsten Perry - wijze woorden
Als je meer wilt dan alleen mijn gedragen slipje, kijk dan maar, dan kun je altijd nog zien!
Brad Wursten
Brad Wursten - een gedragen slipje
Ik haalde gisteravond bij deze vrouw een gedragen slipje op! Deze , lichtekooi wist me op de kamer positief te beroeren! Alhoewel ze PMC doet ( enkel vaste klanten doet ze PZC ) moet ze zeker niet onderdoen voor andere dames die PZC doen!!! De manier waarop ze pijpt met veel variatie zorgde voor een positieve reactie en vroeg naar een neukballon! Ik mocht haar meteen in Doggy nemen en ze probeerde me wel zo snel als mogelijk te laten komen wat natuurlijk niet meteen lukte want ze was niet mijn eerste sessie! Na nog wat doorpompen kwam ik wel heerlijk klaar in haar mini flamoes! Ps. deze lichtekooi is helaas niet in voor een potje oud-Hollands kontenbonken !
NICO
NICO - behoorlijke schaamlippen,
Een vieze greppeldel van mij had ook behoorlijke schaamlippen, die in rust zo'n 3 cm buiten de grote schaamlippen uitstaken!! Gespreid hadden ze een "spanwijdte" van minimaal 10 cm. Jammer dat het verder niks werd tussen ons, maar ik heb met haar de lekkerste sex ooit gehad! Ik hoorde eens van een vrouw met grote schaamlippen die ze naar binnen vouwde en dan een strakke slip aandeed, zodat ze b.v. bij het fietsen minder last had. Vraag je het mij? Ik vind het dóódzonde als een vrouw besluit ze operatief te laten verkleinen, puur gezien vanuit mijn sexuele voorkeur, hoewel ik begrip heb voor alle vrouwen die er echt "last" van hebben…… Maar ja, het is het zelfde als proberen een zwaar gereformeerde over te halen anders te gaan denken' Dat lukt niet echt niet!!
Anneliese
Anneliese - bij mij aan de kassa met een vieze tas
HOI! Ik werk in een winkel (nee geen Wibra) waar je alles terug kan brengen als het je niet bevalt, zo ook ondergoed. Vandaag kwam een oud (denk een jaar of 60) vrouwke bij mij aan de kassa met een vieze tas en dat tas pleurde ze op de toonbank. 'Ik heb een retour!' zei ze er nog bij. Er zat een gedragen slipje in zonder prijskaart eraan. Prijskaart is nog niet zo erg, want ze had haar bonnetje nog, maar hij is GEDRAGEN!! We hebben hem toch maar ingenomen, iemand interesse??
Ans Sjovis
Ans Sjovis - vaginasappen
Hoi, zijn er hier, net als ik nog meer vrouwen die tijdens masturberen ook lekker hun eigen vaginasappen proeven?? Wie doet dat nog meer, en wat doet het met je en wat vind je nou van je eigen smaak? Laat het me weten, alvast bedankt! Ps/. Als ik gevingerd word, lik ik ook wel eens zijn vingers af, kenkergeil ouwe!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook