This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zazie
Zazie - 1 Item
Hoi hoi ik ben inmiddels ook maar tot deze site toegetreden en ik heb me hier ingeschreven omdat ik me weer ontzettend geil voel de laatste tijd ! Zit je daar op een terras met je vriendin zie je toch heel veel stelletjes en dan begint het bij mij wel te kriebelen in mijn slipje hoor! Kriebelt het bij jou ook in je broekje dan gaan we misschien binnenkort samen wat leuks doen. Contact me dan via mijn gedragen slipjes!
Zazie
strak gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Pippa Lee Suk
Pippa Lee Suk - Houd je ook van pijpen of gepijpt worden?
Hey Hoppema! Houd je ook van pijpen of gepijpt worden, sperma over haar gezicht of tieten spuiten of gewoon lekker in haar mond klaar komen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb een hele lijst met hete amateurs en professionele modellen, die niets liever willen dan jouw pik in hun mondjes. Met hun tong over jouw eikel, diep in haar keel of je lekker aftrekken met hun zachte handen. Kom dus langs en dan kijken we of er voor jou ook ééntje bij zit!
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - bijbelvertalingen of visies
Tja, bijbelvertalingen of visies doen er eigenlijk niet zoveel toe vind ik persoonlijk. Ik vind het gewoon slordig als je zo met de voorschriften van God omgaat. Als je er zo op voorstaat de bijbel letterlijk te nemen, blijkt gewoon dat het met deze slipjesrituelen niet zo serieus omgesprongen wordt! Wat betekent bijbelvastheid dan nog als je zelf niet zo bijbelvast bent als je doet geloven?En dan heb ik het nog niet eens over het gemak waarop alles wat met de Heilige Geest te maken heeft maar wordt weggemoffeld in een GLIJHUIS....
Lucky Necrofilia
Lucky Necrofilia - leuke WANK-TIP
Ik heb nog een leuke WANK-TIP voor alle stoute jongens onder ons! Gun jezelf hierbij een bepaalde tijd voor dat je klaar "mag" komen. We nemen voor deze techniek even 10 minuten aan. Maar het mogen er ook 5 of 15 zijn. Dat bepaal je zelf. Je pakt een wekker en zet hem op (in dit geval) 10 minuten voordat hij afloopt. In deze tijd moet jij jezelf onaneren. Het mag niet eerder of later. Je neemt dus precies de tijd die je instelt. Bij ons dus 10 minuten. Je gaat jezelf nu onaneren, maar.... je mag pas klaarkomen als het alarm van de wekker gaat. Heel leuk is, om tijdens het onaneren niet op de tijd te letten, maar net zo lang te onaneren, tot jij denkt dat de 10 minuten voorbij zijn. Als het alarm afgaat, is het in ieder geval erg spannend, want dan mag jij klaarkomen. Deze oefening kan je goed leren hoe je moet omgaan met een vroegtijdige zaadproductie Want als jij na 2 minuten al voelt dat je klaar gaat komen, moet je dus even een paar seconden wachten om vervolgens door te gaan met het onaneren!
Joy
Joy - Ik ben ook een betaalmuts
Hey, Ik ben ook een betaalmuts! Je weet wel zo/ndame die zich liggende staande houdt! maar ik kom helaas steeds best snel klaar. Ik lees gewoon al jullie berichtjes eerst, Dan word ik al helemaal kletsnat. Dan ga ik mee eerst ff vingeren in mijn pissemuis en daarna streel en wrijf ik over mijn kietelaar ! Zo kom ik altijd meestal spuitend klaar, nou en of dat mijn lichaam schokt. Kan er maar geen genoeg van krijgen; dit ter info!
Ingo van de Bejaardenbingo
Ingo van de Bejaardenbingo - een rijpe, geschoren dame aan de bar in mijn hotel
Zag gisteren een rijpe, geschoren dame aan de bar in mijn hotel zitten! ik zag haar wel zitten en ben dan op de kamer gegaan met haar! Ze had er echt wel zin in toen, want binnen de kortste keren gutste het vocht uit haar YONI. Kussen was met de volle tong, voor pijpen kreeg ze een dikke 8 op 10 van me. Toen ik haar aan het likken was bleef haar YONI lopen als aan gek. Condoom aan en gaan met de banaan. Doggy, zij op mij, ik op haar, zijdelings wat standjes uitgevoerd...kortom best wel een leuke sessie! Na het verlossende schot bleef ze rustig nog wat napraten en grappen...ze keek niet echt op de tijd en ik hoefde niet bij te betalen. Later op de dag heb ik opnieuw met haar op het terras gezeten en vroeg ze om nog een keer te gaan...mijn oog was toen al op iemand anders gevallen waarvan ik de naam kwijt ben (en die me toe serieus in het zak heeft gezet), want anders was ik nog wel een keer met haar gegaan!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook