This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Alanis
Alanis - 1 Item
Hoi iedereen! Ook Ik bied mijn gedragen slipjes aan! Ik draag ze 3 dagen, zodat ze echt lekker naar me ruiken! Ze worden luchtdicht en discreet verpakt. Mocht je speciale wensen hebben, vraag maar! Ik zorg dat ze lekker nat worden, zal met mezelf spelen terwijl ik je slipje draag... Alles gaat per post, het is nog niet mogelijk om ze op te halen/ of dat ik ze kom brengen. Laat je wat van je horen, dikke kus op je BLANKE SABEL.
Alanis
mijn YONI!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Evangelie
Evangelie - een vrouw zonder slipje
Ik heb volgens mij jullie hier wel vaker verteld dat een vrouw zonder slipje volgens de bijbel vaak gezien werd als een vrouw van lichte zeden. Ik vertaal de bijbel nu dus zo, dat vrouwen zich zo moeten kleden dat ze NIET DIRECT aanstoot voor mannen vormen. Dus als een vrouw zonder slipje bij een GLIJHUIS in de dienst komt, zal ze daar op gewezen worden! Dit mede op verzoek van alle christelijke bezoekers!
Spirma
Spirma - enorm grote schaamlippen
Haai, ik heb alle berichtjes zo eens gelezen en ik ben blij dat er meer boswachters zijn, die net als ik, ook enorm grote schaamlippen hebben. Ik heb het zelf dus ook. Met fietsen, vooral mountainbiken heb ik er last van. sauna doe ik maar niet meer aan omdat iedereen naar mijn spatlappen zit te staren en dan voel ik me niet prettig. maar ik heb het laatst mijn pooier wel verteld. Omdat ik er mee zat. Hij wist niet eens dat het abnormaal was. Maar hij snapte wel dat ik er mee zou kunnen zitten. Dat ik lang niet de enige ben geeft me meer zekerheid. Bedankt voor de info dus!
Werner Schnitzel
Werner Schnitzel - een sexfilmpje op de site
Voor iedereen die het leuk vindt om te kijken heb ik een sexfilmpje op de site gezet. Het filmpje gaat als volgt:stiekem ligt een mooie amateur op bed en steekt teder haar handje tussen haar geoliede benen. Langzaam voelt ze aan haar lipjes en begint zichzelf dan steeds wilder te vingeren. Ze waant zich onbespied.. Natuurlijk kijk jij mee! Laat je mij weten wat je er van vond? Alvast bedankt weer!
Manfred
Manfred - een gedragen slipje
Ik haalde gisteravond bij deze vrouw een gedragen slipje op. Eénmaal op kamer vraagt ze of ik een uur wil blijven. Ja natuurlijk. Of twee uur ? Voegt ze er glimlachend aan toe. Antwoord ik ook lachend iets van "ja, wie weet, we zien wel" . Later zou blijken dat ze dat als een affirmatief antwoord beschouwde. Je moet dus wel enigzins op je tellen passen bij haar, want ze is dan wel heel geil en een bom in bed, ze probeert ook het onderste uit de kan -- of liever, jouw portefeuille -- te halen. Zoals gewoonlijk begonnen we met zoenen, tongzoenen en van haar lekkere borsten genieten. Dat ging heel lang door. Ze zoende goed gevarieerd en diep , dus dat was echt genieten. Maar op een gegeven moment dacht ik toch van, laten we eens iets anders gaan doen, om tot de vaststelling te komen dat ik niet weg kon en tot de conclusie kwam dat ik vastgepind lag op het bed door een tong. Ik lag op mijn rug, zij schuin boven mij met haar tong in mijn mond en ik kon geen kant meer uit. Deze situatie leek echter zo bijzonder en unreal dat ik er ook weer op een andere manier van kon genieten!
Alida
Alida - even mijn slipje past'
Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite van het hotel heeft betreden, doet de bruidegom zijn broek uit en geeft het aan zijn kersverse bruidje met de woorden: 'Trek deze broek van mij eens aan'. Met een ietwat verbaasd gezicht doet ze wat hij zegt en merkt even later op: 'Zie je nou wel, die broek past mij toch niet!!! ' De bruidegom ziet dat tafereel geamuseerd aan en zegt dan heel doordringend: 'Heel goed, onthoud dus dat IK de broek draag en niet jij.' Even later geeft het bruidje haar slipje aan haar bruidegom en zegt : 'Dan wil ik nu graag, dat jij ook even mijn slipje past'. Hij gaat argeloos op haar verzoek in. Het komt echter niet verder dan zijn rechter bovenbeen en moet dan wel opmerken : 'Ik kom helemaal niet in je slipje.' 'Juist.', zegt het bruidje , 'en als jouw houding niet verandert, Dan Blijft Dat Ook Zo!!!!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook