This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sofia Hoesen
Sofia Hoesen - 1 Item
Hallo, Ik ben weer single en ik woon tijdelijk in HOTEL DE BLANKE SABEL in het zuiden van het land. Hopelijk schrikt het niet af, als ik zeg dat ik botergeil ben. Ik zoek een stout sexcontact. Ik start dat graag met mailen en wie weet wat het allemaal kan worden. Maar ik ben niet van die geile praat. Ja, ik ben nogal verlegen. Anders moet je er heel goed in zijn en ik merk dan niets. Ik wil graag een heer die respect heeft voor dames. Niet constant geil bezig is met allemaal vieze vragen zoals bijvoorbeeld ‘hoe nat mijn FOEF is ‘ etc. en die mij ook voldoende aandacht kan geven. Rustig kunnen communiceren en samen , vaginaal rukken. Ik mis dat. Als je meer wilt weten bel dan direct naar receptie van het hotel of stuur een foto van jouw GESCHOREN BLANKE TAMPERT en wie weet gaan wij ook wel lekkere stoute dingetjes doen!
Sofia Hoesen
ter info!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - Uit de krant gelezen
Uit de krant gelezen: De Evangelische Gemeente Utrecht (EGU) moet de komende maand haar verhuurbeleid aanpassen, besluiten om ruimten niet meer te verhuren of de kerk voor iedereen, ook homoseksuelen, openstellen. Het College voor de Rechten van de Mens heeft geoordeeld dat EGU de fout in is gegaan door geen ruimte te willen verhuren aan een groep jonge anaalvandalen . Het COCK is blij met de uitspraak. „Het fijne is dat we ons nu vrij voelen om een ruimte te kunnen huren, en helemaal als dit een kerkgebouw is”, zegt Phil Piksteeg, woordvoerder van het COCK. Hij benadrukt wel dat de groep aarsridders inmiddels al een andere locatie heeft gevonden voor haar “bijeenkomsten”, n.l. de garage van vriend BOUDESTEIJN!
Alexandra von Bargen
Alexandra von Bargen - foute, maar mooie exotische mannen
Dag! Na ongeveer 4 jaar weer vrijgezel te zijn, de relatiebreuk verwerkt te hebben en me uitgeleefd te hebben met foute, maar mooie exotische mannen...(FLOYD, AAD en BART) en de donkere dagen voor kerst, merk ik in alles dat ik klaar ben voor een nieuwe man! Enerzijds wil ik wachten tot iets op mijn pad komt, anderzijds denk ik, je kan het lot ook wel een beetje helpen. Daarom heb ik weer een een online een profiel aangemaakt op www.usedslipjes.com!
Bibi
Bibi - hekel aan verwachtingen
Zo heb ik een gruwelijke hekel aan verwachtingen bij andere mensen of mezelf. Ik ben al een tijdje amateurprostituée, dus ik neuk weleens wat met getrouwde kerels. Als ik vervolgens in gesprek raak met zo iemand over anale seks, is dat geen probleem en vind ik het zelfs leuk, zolang het blijft bij praten over hun verleden of het algemeen blijft. 'Ik zou weleens een triootje willen' of 'seks in het bos lijkt me geil' weet ik t, vind ik prima, maar zo gauw het gaat over mij of ons, haak ik af. Ik voel me daar zeer onprettig bij en word er soms zelfs chagrijnig van. Dan kan ik hem leuk vinden en anale seks met hem willen, dat maakt niet uit, ik vind het gewoon echt vervelend!
Gypsy Mastenbroek
Gypsy Mastenbroek - regelmatig poepen
Ik heb mijn man vorige week roosvicee laxo gegeven waardoor hij het letterlijk niet meer op kón houden. Hij hield het ook gerust 3-5 dagen op waardoor het heel hard werd en hij er nog angstiger voor werd. Uiteindelijk is hij weer gewoon regelmatig gaan poepen. Maar de angst voor poep is er nog steeds. Laatst had hij een ongelukje in zijn slaap en had jeuk aan zijn billen. Hij ging krabben en hand dus vol poep. Hij ging helemaal over de rooie en bijna over zijn nek. Hij vroeg laatst wel of ik het wel durfde om zijn poepluiers te verschonen. Want hij durfde het niet!
Jacob
Jacob - Jonge sletjes
Hoi, bij mij in de buurt wonen behoorlijk wat tieners. Maar als hun ouders toch eens wisten waar deze tieners allemaal mee experimenteren! Jonge sletjes die hun pooier na schooltijd klaar pijpen, een enorme paardenlul in hun krappe kutjes naar binnen schuiven, en zelfs in het park seks met bejaarden hebben? Als ik ze na afloop vraag of dit wel normaal is zeggen ze ook nog eens: “je moet alles een keer geprobeerd hebben ouwe!” Ik vind het overigens bijzonder pervers!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook