This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Las Vink
Las Vink - 1 Item
Hallo ik woon in den haag en Ik ben opzoek naar een man met wie ik mijn ondeugende spelletjes mee kan en mag delen (zoals vaginaal rukken! ) ik ben een stoute vrouw die voor alles in is zolang het maar lekker is. Wil je mijn natte YONI zien? En wil je het op afspraak komen proeven, betasten en wil je het opvullen met je harde DONG? Dan ben je bij mij aan het goeie adres. Bestel een gedragen slipje van me en als de geur je aanstaat mag je langskomen!
Las Vink
heet slipje!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Pom Bear
Pom Bear - Ik heb nooit sex met deze man gehad
Hai allemaal, Ik ken dus al jaren een man. Hij heet AAD. Ik heb nooit sex met deze man gehad.Op dit moment vraagt deze man om met mij te sexen. Alleen is het zo dat we in het verleden problemen hebben gehad met elkaar. En op een of andere manier kan ik dat niet echt loslaten. Ik zie wel de behoorlijke veranderingen bij hem. Maar het lukt mij gewoon niet om uit die oude situatie te stappen. Ik heb hem gevraagd om meer ruimte en meer tijd. En dat ik nu nog niet met hem kan sexen, Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik ook niet met jullie kan sexen! (wink wink)
Olga Plasmans
Olga Plasmans - hele harde ontlasting
Mijn man had een tijd terug hele harde ontlasting. Dat heeft hem toen zo'n pijn gedaan dat hij nu bang is om te poepen. Heb via huisarts lactulose en nu sinds 3 dagen moficolon erbij. Wanneer hij nu poept, is het niet heel hard, maar hij is er zo bang voor. Hij heeft nu alweer een uur in paniek en huilerig door de kamer gelopen! En dan vervolgens niet doen natuurlijk. Hij ligt nu dus al weer in bed zonder dat het gelukt is. Ik let op voldoende vocht. Hij eet bruin brood. Groente gaat er niet in, fruit moeilijk. Het liefst bananen, maar dat geef ik niet. Iemand tips wat ik nog voor hem kan doen?
Coos Busters
Coos Busters - kleine stevige tietjes
Gisteravond bij deze vrouw naar een kamer geweest. Ze was haast verlegen en heel stilletjes Maar toch doet ze haar job met de nodige toewijding. Zij was immers diegene die mij het oneerbare voorstel in de sauna deed! Eerlijk gezegd was ze me niet opgevallen als dat niet was gebeurd. Maar toen we in een babbel verwikkeld raakte, trof haar naturelle schoonheid me als een pijl in het hart. Mooie lichte ogen en een strak lichaam met kleine stevige tietjes. Haast moeilijk te geloven dat ze een geslachtsfaker is: geen donkere ogen, haren of een te dikke reet. Alleen haar lichaamslengte was wat klein! Zo stil en bedeesd ze in de sauna is, zoveel te warmer en temperamentvol is ze in de kamer!
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - een date via www.usedslipjes.com
Tja, het is voor mannen een leuke sport om een flink aantal dames tot een date via www.usedslipjes.com te verleiden. Maar of je al die 'slipjesdate verzoeken' ook als serieus dating materiaal moet zien durf ik te betwijfelen. He staat stoer in de kroeg natuurlijk dat er weer een chick serieus op in is gegaan. www.usedslipjes.com is, in mijn ogen, ook inderdaad meer voor de neuk. Als je op zoek wil naar iets serieus, zoals met mij, dan denk ik dat je het niet via usedslipjes moet doen. Maar dat is mijn mening natuurlijk. Kan best zijn dat er zich straks 1 iemand gaat melden met een succes story!
Guilaine Gerards
Guilaine Gerards - Leuke masturbeertip
Leuke masturbeertip voor stoute kerels! leg je TAMP in een luidspreker van je stereo, zet de muziek aan en voel de vibraties van de muziek!, de luidspreker werkt als een heerlijke vibrator, klaarkomen is dan geen moeite meer. Veel plezier ermee!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook