This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pippilota
Pippilota - 1 Item
Dag allemaal, ik zoek per direct lieve begripvolle onbevooroordeelde attente man met een lekkere DIKKE TAMPERT! Liefst zo tussen de 35 en 50 jaar. Over mij: ik ben niet gelukkig in mijn huwelijk, ik ben een zeer eigenwijze dame die zich door niets en niemand de wetten laat voorschrijven! Verder doe ik altijd wat ik zelf wil en daar hebben mensen soms moeite mee! Als jij me wel in mijn waarde kun laten , en je deinst er niet voor terug om iedere dag lekker vaginaal te rukken dan ben je welkom in mijn leven! Bestel dan direct een gedragen slipje van me! Dikke kus!
Pippilota
stout onderbroekje € 11,50
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - Leuke masturbeertip voor stoute kerels
Leuke masturbeertip voor stoute kerels! Als je, net als ik, een grote TAMP hebt, is dit super lekker! Als je met je linkerhand aftrekt, plaats dan de wijsvinger van je rechterhand, tussen de pink en de ringvinger van je linkerhand. Als je de handen nu naar elkaar toe vouwt, heb je als het ware een verlengde hand. Plaats dit om je stijve TAMP en zo kun jij ge lekker onaneren met de hele lengte van je TAMP. Gebruik hierbij wat glijmiddel of boddymilk en je komt megaklaar!
Jeanine Slimmers
Jeanine Slimmers - geile slipsnifters
Dag allemaal, ook ik zit nu al een tijdje op www.usedslipjes.com, ging erop uit nieuwsgierigheid, maar heb tot nu toe heel wat geile slipsnifters verzamelt en zitten soms ook hele leuke jongens tussen, op de foto dan.. ik ben echt zo bang dat hij in het echt totaal anders is (nerd, saai, lomp) durf dus eigenlijks niet af te spreken, maarja dat zal andersom ook wel zo zijn, of niet??Ps. Ben trouwens nog maar sinds 3 maanden weer single dus moet ook eerlijk bekennen dat ik het sexen met vreemde mannen ook heel spannend weer vind ! Binnenkort ook lekker weer keer zonder slipje op stap, vreemd om weer als single opstap te gaan (denk ik) …… groetjes weer!
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - een amateurprostituée
Hallo-tjes! Ik heb gisteravond heel kort (2-3 minuten) oraal contact (haar gebeft) gehad met een amateurprostituée! Zij was, volgens mij, niet ongesteld en had zichzelf bij de wasbak ook gewassen. Later heb ik haar gevraagd of zij misschien ook besmet was met hiv. Zij ontkende, liet zich testen en bevestigde mij dat zij absoluut geen hiv had (heb nooit een copie van de test gezien). Na 3 maanden heb ik mezelf ook laten testen en de uitslag was negatief. Toch blijf ik mij slecht voelen. Ik ben regelmatig misselijk, heb soms slijm in mijn ontlasting, en vaak heb ik een raar gevoel in de keel (van de keelholte tot onder de adamsappel) en in/onder mijn oksels. Moet ik mij nu nog ongerust maken over hiv? Dank bij voorbaat voor jullie reactie!
Dinkla
Dinkla - iemand die ik er leuk uit vond zien
Hai! ik heb me dus ook van de zomer ingelaten met iemand die ik er leuk uit vond zien op deze site (ene AAD) ...maandje mee geneukt, steeds in een hoteltje afgesproken. Genoten van de aandacht, me lichtelijk sexueel aangepast, erin meegegaan...en na 5 dates werd ik min of meer gedumpt. Dan word ik boos op mezelf, omdat diegene duidelijk niet bij me paste...ik er toch in mee ga, en gekwetst wordt... Ik vind of iemand niet interessant genoeg, of ik ben bang dat ik afgewezen word, denk ik, wat denken jullie er nou van??
Merel van der Schaar
Merel van der Schaar - zeer grote schaamlippen
Heeej mensen...ik heb een probleem ..ik heb n.l. zeer grote schaamlippen en ik schaam me er zo erg voor...het ziet er gewoon niet uit...als ik naar mezelf kijk in de spiegel wil ik het liefst dat deel bedekken omdat ik me er zo voor schaam...tziet er gwoon zo uit dat het net is alsof er twee teezakjes onder aan hangen...en als ik een bikinibroekje aan heb en bijvoorbeeld buk dan puilen ze er helemaal uit...echt vreselijk! Het hele zwembad vraagt in koor of de thee al klaar is. Maar ik wil echt niet naar Doktor Hans ofzo...of me laten opereren hieraan...maar misschien kan iemand me goede raad geven of me gewoon moed inspreken...dat het meevalt...ofzo haha maarjah ik zit hier gewoon dus heel erg mee...en ik heb nu een paar maanden een nieuwe pooier maar hij heeft nog geen klanten aangebracht en ik heb dus met zijn klanten ook nog geen sex gehad .enzo..maarjah wat als we verder gaan...hoe zal hij reageren en hoe zal het verder gaan...daar ben ik dus echt heel bang voor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook