This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kiss
Kiss - 1 Item
Dag allemaal! Ik ben helaas alweer een tijdje alleen (2 weken) , en dat mag best eens veranderen hoor! Ik ben sinds 2 weken gescheiden, zonder haat en nijd gelukkig, we waren gewoon meer als broer en zus dan als man en vrouw. Ik sta actief in het leven. Ik fiets en wandel graag. Ik houd van lekker eten. Ik zoek in een man dat hij respect heeft voor mij. Ervan houd samen te zijn (hoewel ruimte voor je eigen er absoluut moet kunnen zijn). Een man die ook geniet van familie. Passie, liefde en mijn VAGINA natuurlijk! Ps. ik vind het lekker als je mijn borsten masseert!
Kiss
mmmmmm
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Klitty
Klitty - grote schaamlippen
Tja, naar mijn bescheiden mening moet je helemaal niet naar bed gaan met klanten waarbij je je schaamt voor je grote schaamlippen. Als je niet bij iemand z thuis voelt zodat je je helemaal durft en wlt geven, dan is dat niet de persoon met wie je op deze manier n wilt zijn, toch? Of doen jullie dat wel?
Dame Poborski
Dame Poborski - Mijn man durft nu ook niet meer te poepen!
Hallo! Mijn man durft nu ook niet meer te poepen! Het heeft hem ooit een keer pijn gedaan en nu denkt hij natuurlijk dat het altijd pijn doet. Hij houdt het langer op, met als gevolg dat het nog meer pijn doet. Deze keer is het vorige week maandag voor het laatst geweest dat hij heeft gepoept, al vanaf vrijdag heeft hij aandrang en begint dan te huilen. Nu is het huilen veranderd in totaal overstuur raken en kronkelen van de pijn! Wat we al hebben geprobeerd, lactulose, meer vezels en volkoren producten eten, veel laten drinken. De vorige keer hebben we hem een klysma gegeven nadat hij al overloopdiarree had gekregen, zelfs dit hielp niet. Toen heb ik het er zelf maar weer "uitgepeuterd".!
Mieke Karasi
Mieke Karasi - Leuke masturbeertip voor stoute kerels
Leuke masturbeertip voor stoute kerels! Je ne arm om je been om hem tegen te houden en met de andere hand WANK jij je. Deze positie maakt het lekker omdat het net even anders is dan normaal! Veel plezier ermee!
Ron
Ron - vrouwen hormonen
Pssst! Hoe kan je zien dat er in bier vrouwen hormonen zitten? Als je er te veel van drinkt begin je te zeuren, dom te lullen en je kan niet meer autorijden!
Bjorn Blurp
Bjorn Blurp - onveilige sex
Jongens, Zo heb ik ongeveer 6-7 weken geleden een heleboel onveilige sex (geen condoom) gehad met diverse meisjes in Hongarije. Heel dom, maargoed het is gebeurd (was behoorlijk wat alcohol in het spel op het moment van de daad). Omdat ik me daarna niet zeker voelde en ongerust aan het maken was heb ik me in Hongarije laten testen op allerlei SOA's. Alles was negatief gelukkig, maar m.b.t. HIV zeiden ze tegen me dat er 1 maand tussen sexueel contact en de test moest zitten. Zojuist heb ik bloed laten prikken om te kijken of ik HIV had en over 10 dagen krijg ik de uitslag. Dokter Hans vertelde me dat de kans heel klein was (in Hongarije nog veel kleiner dan in Nederland schijnbaar), en ik heb ook nergens last van. geen enkel symptoom. maargoed, toch weet ik het niet 100% zeker natuurlijk en maak ik me nog steeds zorgen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook