This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tallullah
Tallullah - 1 Item
Allo Allo daar, ik ben ook een poldersnol en ben nu op zoek naar een partner voor een langdurige sex-relatie waarin eerlijkheid, coïtus a mamilla en wederzijds respect niet direct voorop staan. Ik ben dus echt niet op zoek naar een serieuze man. Natuurlijk alleen één gevoel voor humor. Ik heb verder geen eisen behalve dan dat je jezelf goed verzorgt en een lekkere kale TAMPERT hebt. Ik ben benieuwd of iemand nu al sexueeel contact met me zoekt. PS: De foto’s zijn al wat ouder maar ik zie er nog ongeveer hetzelfde uit………..
Tallullah
geil nat slipje voor jou te koop! € 5,-
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - amateurprostituée met verstopping
Hoi! Ik heb toevallig vandaag voor het eerst een amateurprostituée met verstopping meegemaakt! Ze moest poepen, maar het deed haar zo'n pijn. Alsof er stekels aan haar poep zaten zoals ze vanaf het toilet zelf gilde.. Ze durfde daardoor echt niet door te zetten. Maar intussen moest ze wel heel nodig. Anderhalf uur in paniek heeft het godverredomme geduurd. Ik heb er uiteindelijk zelf maar een sjarrel aan gegeven! (ben wel voor haar gaan zitten zodat ze zelf kon zien wat ze miste) Pfffff, echt net een bevalling. Ik kan me ineens heel goed voorstellen dat klanten hier ook een angstgevoel aan overhouden!
Pop Coprophilia
Pop Coprophilia - Leuke masturbeertip
Leuke masturbeertip voor stoute kerels! Als je echt alleen aan het klussen bent, kun je ook lekker alleen onaneren, hang je TAMP uit de overall en leg hem indien mogelijk, op het werkstuk dat geschuurd moet worden door de trillingen van het werkstuk kun je zelfs er op klaarkomen. Veel plezier ermee!
Dorien Doobrovo
Dorien Doobrovo - slipjesdate
Een eerste date via een site zoals usedslipjes.com is altijd wennen en aftasten. Er is ook een kans dat jij hem helemaal niet leuk in het echt vindt ;). Probeer het even naast je neer te leggen en gewoon kijken hoe de slipjesdate loopt. Als je niet gaat zul je voor altijd afvragen "wat nou als". Bovendien zijn er ook mannen die van vollere vrouwen met een geschoren FOEF houden. Bovendien is er al een klik! Dus gewoon een slipjesdate plannen, en kijken hoe het gaat!
Kyle
Kyle - Franzosich Totaal
Ik haalde gisteravond bij deze vrouw een gedragen slipje op ! Er kwam blijkbaar ook nog een FT bij (Franzosich Totaal), dit aan de gewone prijs. Na afloop vroeg ze of ik geen zin had om nog een uurtje voort te doen. Ja, zin wel, maar geen tijd en geen geld meer. Niet erg zei ze, heb je een bankkaart ? Je kan hier ook je kaart gebruiken. Maar goed, zo gek ben ik gelukkig ook weer niet. Gaan afrekenen en snel aankleden en direct naar huis om daar lekker verder gratis te masturberen!
Zuster Nel
Zuster Nel - portieksletjes
Klachten bij portieksletjes ontstaan eerder door te veel dan door te weinig hygiëne, hier en tip voor een ieder die het aangaat! Spoel jouw YONI niet langer met een ‘melkzuuroplossing’, te koop bij drogist en apotheek. Er is n.l. geen bewijs dat dit helpt. Vaginale spoelingen en –deoderant kunnen de vagina irriteren en worden daarom afgeraden!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook