This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lobsang
Lobsang - 1 Item
Hallo daar, zit je al lekker met je onderbroek op je enkels? Nou, ik wel hoor! ik ben een slank Hollands poldersnolletje met lekkere grote airbags waarmee ik je de hele nacht body to body mee masseer, geheel kaal geschoren kutje & zacht zuigend mondje die jou uitgebreid zonder condoom zal pijpen. (puur natuur genieten) Lijkt het jou wat om door mij verwend te worden? Ook ben ik geschikt en geduldig voor senioren die houden van coïtus a mamilla! Bestel een gedragen onderbroekje van me en daarna kom ik bij je langs om hem weer op te halen!
Lobsang
nat sliipje te koop € 10,-
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Fokje Modder
Fokje Modder - winterblues zeikmodus
Tja, ook ik ga maar weer naar familie met kerst...ik heb er alleen geen zin in...winterblues zeikmodus denk ik. En aanvaring gehad met mijn zwager...ook over mijn hobby via usedslipjes.com...hij zei letterlijk dat ik niet geschikt zou zijn voor een open sexrelatie omdat ik en mijn zussen altijd zo 'moeilijk' zijn. Dit zei hij overigens in woede en ruzie met mijn zus, dus neem het niet al te letterlijk, maar was wel kwetsend!
Brett Rossies
Brett Rossies - ROTMUG!!!!
Heel zachtjes kom je 's nachts naar me toe, Je betast al mijn naakte plekken Totdat je die ene plek hebt gevonden en begint te zuigen Je vindt het heerlijk... ROTMUG!!!!
Van Keulen
Van Keulen - Wees voorzichtig tegenwoordig met vacuümpompen
Dag lieve dames! Hier nog een tip! Wees voorzichtig tegenwoordig met vacuümpompen voor tepels en clitoris! Want ze zijn tegenwoordig veel krachtiger dan de standaard zuigpompjes van vroeger en u kunt dus sneller blauwe plekken krijgen. Mijn ervaring is inmiddels ook dat ze het beste werken op een schone, droge huid. Dit ter info!
Pop Coprophilia
Pop Coprophilia - stukje proza
Lieve AAD! ik heb nog zo veel waar ik naar verlang bij jou ik sta in brand van de liefde de liefde van jou soms word ik verdrietig en dan kom jij je maakt me toch weer blij en geeft me liefde die ik nodig heb je weet mijn verlangens nog niet helemaal van mij en dat maakt mij ook wel weer blij ,het houd het spannend tussen ons ouwe kanjert! Groetjes van jouw eigen Poldersletje…..
Johannes Burg
Johannes Burg - GLIJHUIS VAN BOUDESTEIJN
Ik ging gisteravond naar het GLIJHUIS VAN BOUDESTEIJN. Eerst ben ik echter nog van het zonnetje gaan genieten op het buitenterras en ben ik terug binnen in de bar aan de praat geraakt met een Russische. Subtiel dook haar hand plots een paar keer richting mijn kleine Piet en mijn billen, waarop ik het uiteraard niet kon nalaten een gesprekje met haar aan te gaan. Dit gesprekje zou uiteindelijk dik 3 kwartier in beslag nemen en ze toonde zich een hele leuke en interessante gesprekspartner. Ik kende haar al van de tippelzone bij mij in het dopr maar ondanks een langdurige interesse, was het er tot gisteren, net als bij haar moeder, nog nooit van gekomen om met haar te kameren!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook