This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Caprice Pelepessy
Caprice Pelepessy - 1 Item
Hoi! ik ben een klasse HOEKHOER met een geile lijfje. Ik ben op zoek naar geile mannen, zoals jij, die stoute seks zoeken en dit geregeld willen doen. Ik vraag wel een beetje geld voor seks maar eenmaal we elkaar gezien hebben zal je merken dat het mij meer om de seks gaat dan om die € 50,-! Nou, zo doe ik o.a. aan auto parkingsex, standaard coïtus a mamilla en buitenseks op afgelegen parkeerplaatsjes, het liefst buiten zicht van publiek. Pijpen zonder condoom kan, neuken zonder condoom mag altijd! ik ontvang sinds kort ook weer anaal maar dan wil ik wel eerst rustig uitproberen omdat mijn kontje best nog wel krap is en ik wil op voorhand wel zien of je DONG niet al te groot geschapen is. Wil jij met mij vandaag nog afspreken? Hoor ik het graag van je via mijn gedragen slipjes!
Caprice Pelepessy
lekkerer borstenmassage....mmmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Sofieka
Sofieka - sexy lingerie
Vreemdgaan is volgens mij met het goede been uit het verkeerde bed stappen en daarom vind ik het heerlijk om af en toe de ‘stoute schoenen’ aan te trekken in sexy lingerie. Maar ben jij ook weleens écht ondeugend geweest, gehuld in open lingerie? Er bestaan open bodystockings, kiekeboe-setjes, kruisloze slipjes en nog veel meer om van te proeven. Durf jij het aan? Bekijk ze één voor één op www.usedslipjes.com : er zal vast iets leuks voor je tussen zitten. Als je, net als ik, al bekend bent met open lingerie, deel dan snel hieronder hoe spannend jij het vindt om deze lingerie te dragen en natuurlijk hoe je pooier op jou reageert als je het draagt!
Josje Zalm
Josje Zalm - proza
Lieve AAD! M 'n brandend verlangen, ja dit moet zo zijn. Ik wil nu voelen je adem je vel twee mensen vol passie een sensueel spel. De ogen die kijken ze kleden nu uit, de vingers die strelen m'n tintelend huid, de tongen ze draaien zo heftig vol lust. Dit brandend verlangen tot bedaren gekust. En zijn mijn verlangens nog lang niet geblust! Jouw eigen geile sloerie…….
Harry Prick
Harry Prick - tepelklemmen harnas te koop voor slechts € 25,-.
Lieve dames! Ik heb nog een tepelklemmen harnas te koop voor slechts € 25,-. Het is een spannend harnas met klemmen voor tepels en schaamlippen! Ps. dit opwindende harnas is voorzien van 2 klemmen voor de tepels en 2 klemmen om aan de schaamlippen te bevestigen. Heerlijk ondeugend en superkinky! (Lengte ketting: 2 x 23 cm, 2 x 45 cm) Ideaal toch?
Piet Saman
Piet Saman - Mijn kleine Piet
Zo haalde ik gisteren ook bij deze vrouw een gedragen slipje op. Nog maar net binnen ontdeed ze me van mijn kleren. Op de kamer aangekomen ontdeed ze zich ook direct van de paar stukjes stof die ze droeg. Wat een mooi lichaam had ook deze meid weer. Iets minder strak dan mijn vrouw, maar nog steeds heel mooi en ze is daarenboven voorzien van een paar borsten dat mij beter kon bekoren dan die van eigen vrouw! Ze begon me zalig te tongzoenen. Mijn kleine Piet stond onmiddellijk paraat, maar ik wou deze kamergang mijn tijd nemen: ik heb haar dus maar over haar ganse lichaam gezoend en ben geëindigd met een lange befbeurt die ze wel leek te appreciëren. Toen mijn tong uitgeput was, heb ik me languit op het bed gelegd en begon het betere pijpen. En dat deed ze uitstekend, met veelvuldige deepthroats. Een FT zat er weliswaar niet aan te komen, dus ik liet haar gewoon een condoom nemen……
Lisa Bon
Lisa Bon - niet comfortabel in een GLIJHUIS
Als je sexuele verwachtingen van iemand hebt, kan je dit beter van te voren kenbaar maken. Op deze manier weet de andere partij al wat je van de date verwacht. Een voorbeeld: Als jij je niet comfortabel voelt in een GLIJHUIS met veel mensen aan de bar en dus liever wat meer privé afspreekt. Dan moet jouw date dit van te voren wel weten zodat jullie daar samen rekening mee kunnen houden!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook