This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Oona Church
Oona Church - 4 Items
Hallo – Kom jij ook eens even lekker mijn baarmoeder wit verven? Stop maar voor mijn huis voor een potje lekkere seks. Ik doe nu al sinds een half jaartje aan amateurseks, met bekende uit de buurt maar het liefst met vreemde mannen! Ik ben ontzettend lenig en doe alle standjes in Emmeloord thuis en ben in bezit van een auto waar ik naar je toe kan komen. Wil jij mij als je heerlijke lustobject ervaren en wil jij een uurtje lekker lang genieten zonder de hele tijd naar de klok te kijken? En houd je van klein maar fijn.. Kom dan lekker eens tussen mijn benen wippen, een lust voor jou jong en oud.. Ik ben ontzettend stout, vrouwelijk.. houd van kousen en van hoge highheels.. Verder ben ik te vinden voor striptease, fetisch kinky rollenspel en nog veel meer! Contacteer me maar via mijn gedragen slipkes of direct via mijn pooiert!
Oona Church
mijn poesje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Oona Church
lekkere kontjes!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Oona Church
stout slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Oona Church
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Pom Bear
Pom Bear - opwindende set van spannende tepelpompen te koop voor € 25,-.
Hoi allemaal! Ik heb nog een opwindende set van spannende tepelpompen te koop voor € 25,-. Dankzij deze tepelpomp, blijven mijn tepels heerlijk opgepompt en opgewonden tijdens het batsen! Door middel van de zwarte pomp-bal creeërt u een spannend vacuüm, waarbij de tepels opzwellen, net als wanneer uw partner eraan zou zuigen! De cilinder is transparant, zodat u en uw partner zelf kunnen zien hoe lekker ze opzwellen! Na het oppompen, kunt u de fixeerringen over de tepels plaatsen, zodat deze lekker stijf blijven! Ideeaal toch??
Bas Gitaar
Bas Gitaar - GLIJHUIS VAN BOUDESTEIJN
Ik ging gisteravond naar het GLIJHUIS VAN BOUDESTEIJN. ik bestelde me direct een pint en plaatse me op de zeteltjes aan de danspaal. Na korte tijd kwam een amateurprostituée me daar gezelschap houden en hadden we een leuk gesprekje, dat we na enige tijd buiten verder zetten. Hoewel ik haar moeder al bijna 2 jaar ken en ik haar een super meid vind, was het vreemd genoeg nog nooit tot een kamergang gekomen. Daar zou gisteren verandering in komen. Ik was eigenlijk nog aan het acclimatiseren en ontbeerde nog de nodige energie, maar ik voelde me zo op mijn gemak bij onze ‘Heilige Maagd’, dat ik toch overstag ging, toen ze ook voorstelde om op kamer te gaan! Op de kamer ontdeed zich van haar kledij en deed haar schoenen uit, waarop de trotse reuzin plots veranderde in een lief, breekbaar meisje…….
Disney
Disney - ROOKWORSTEN VAN DE HEMA
Heerlijk als hij stijf mijn mond in glijdt. Het vocht langs mijn lippen laat zijn sporen na Zo warm, zo vochtig, DIE ROOKWORSTEN VAN DE HEMA ZIJN ALTIJD WEER EVEN LEKKER!
Doktor Hans
Doktor Hans - Krab bij jeuk zo min mogelijk
Klachten bij portieksletjes ontstaan eerder door te veel dan door te weinig hygiëne, hier en tip voor een ieder die het aangaat! Krab bij jeuk zo min mogelijk. Het tere weefsel rond de vagina beschadigt gemakkelijk! Lekker laten doorjeuken dus en een bikkelharde tampert erin is mijn advies!
Eva Geluk
Eva Geluk - Leuke masturbeertip voor stoute kerels!
Leuke masturbeertip voor stoute kerels! Nodig een paar goede POOIERS van je uit. Huur een "lekker" filmpje en ga lekker kijken. Als je merkt dat je een stijve krijgt, haal jij als eerste je TAMP uit je broek en begin met trekken. Je zult zien dat die POOIERS zich ook gaan aftrekken. Zo kun je mooi je eigen TAMPERT met die van hun vergelijken en het "samen trekken" kan opwindend zijn. (mochten jij en de POOIERS ervoor in zijn, kun je elkaar natuurlijk ook aftrekken)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook