This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sinéad Kokkelkoorn
Sinéad Kokkelkoorn - 1 Item
Hallo blanke man! Heb je, bij het zien van deze foto, ook zin in een geile spannende date met mij? Ik ben een leuke nette klasse dame met zeer gevoelige tietjes! Voor een gezellige geile escort mag je mij vragen dan komen ik lekker wel bij je langs of we pakken een hotelletje. Ik vraag hier wel natuurlijk een kleine vergoeding voor. Heb een beetje geld nodig. Dus ook voor geile car-dates! Vraag geen extreem bedrag! (€ 30,-) maar het is dus ook niet gratis!! Als je met mij wilt afspreken, vraag het me dan even via mijn gedragen slipjes of neem contact op met mijn pooier! Ps. ik doe ook regelmatig aan plonsen, blubben, en de poes voederen!
Sinéad Kokkelkoorn
ik heb mijn periode!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Theodorus
Theodorus - mijn vriend AAD
hij denkt aan haar, fluistert haar naam en tedere woorden in haar oor, maar zij denkt aan maar aan de erectie van haar minnaar! en als ze klaar komt zucht ze: “oh my god” en draagt haar orgasme nog even aan mijn vriend AAD op!
Assie van Veen
Assie van Veen - Leuke masturbeertip voor stoute kerels!
Leuke masturbeertip voor stoute kerels! Heb je het warm en toch zin? Ga op bed liggen, zorg dat je ijsblokjes bij de hand hebt en maak je TAMP stijf. Als hij stijf is, ga je een ijsblokje op je lijf laten smelten. Smeer dit water lekker uit over je lijf terwijl je rustig door gaat met trekken. Heb je behoefte aan nog een ijsblokje? ga dan je rustig je gang. (hou het ijs nooit tegen je DONG of zak) het smelten geeft je een lekker gevoel. Veel plezier ermee!
GAR
GAR - een gedragen slipje
Zo haalde ik gisteren ook bij deze vrouw een gedragen slipje op. Nog maar net binnen ontdeed ze me van mijn kleren. Ik zette me op bed tegenover haar en begon haar te zoenen. Zo ben ik begonnen in missio, waarbij ik tijdens het zoenen nu toch een beetje tong voelde, en toen ik merkte dat ik het neuken niet meer lang ging volhouden, snel maar overgeschakeld op hondjes. Ik heb het orgasme nog maar een paar minuten kunnen uitstellen, maar al snel was daar toch de ontlading: BOEM! Die kwam van diep en voelde onwaarschijnlijk goed! Piet werd vakkundig schoongemaakt, we hebben nog even nageknuffeld en na 35 minuten hebben we de kamer verlaten. Aan de lockers moest ik maar 50€ betalen, maar gezien de schitterende kamergang, heb ik haar maar een kleine fooi gegeven (€ 5,-). We hebben met nog een paar zoentjes afscheid genomen, waarop onze wegen scheidden……………..
Grace
Grace - grapje
Er komt een man bij het octrooibureau en wil octrooi aanvragen. "Wat heeft u dan uitgevonden?" "Een ijsklontje met een gat erin." "Daar krijgt u geen octrooi op, ik ben daar al 25 jaar mee getrouwd.
Banjer van Gent
Banjer van Gent - Vibrating Vagina Sucker te koop
Lieve mensen! Ik heb nog een heuse Vibrating Vagina Sucker te koop voor € 35,-! Weinig gebruikt want ik heb er 2. Verwen uzelf ook eens met deze heerlijke zuigkracht! Ps. de Vibrating Vagina Sucker is een transparant, anatomisch gevormd speeltje, dat u verwent met onweerstaanbare zuigkracht en intense vibraties! Zie hoe uw schaamlippen opzwellen van genot! Ideaal toch??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook