This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jomanda
Jomanda - 1 Item
Heeyy ik ben ook een geile Hollandse vrouw! Ik houd van lekkere seks en mijn specialiteit is Russisch. Ik kan je ook lekker diep pijpen of lekker met je gaan zoenen. Anaal is ook weer mogelijk! Bij mij krijg je een bijzondere happy-end. Normaal vraag ik voor een half uurtje 75 euro maar nu ik krap bij de kas zit doe ik het ook voor € 20. Een hele volle uur vraag ik normaal 120 nu vraag ik er € 40. Ik heb ook een aantal extra opties zoals plonsen, blubben, en de poes voederen! Ps. Ik kan je overigens ook privé in mijn huisje ontvangen, waar wacht je nou nog op???
Jomanda
mmmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rolf Katje
Rolf Katje - Leuke masturbeertip voor stoute kerels!
Leuke masturbeertip voor stoute kerels! Ga naar jouw favoriete sexshop en haal daar een opblaaspop. Ze zijn er al vanaf 25 euro. Okay, je hebt dan geen perfecte partner, maar mocht je alleen zijn, kun je toch lekkere sex hebben. Doorgaans hebben de poppen 3 openingen. Mond, vagina en kont. Gebruik glijmiddel en je zult zien dat je lekker kunt lekker batsen! (Voor gummetjel of vaginaal contact kun je ook een mannelijke uitvoering kopen, die hebben, net zoals ik, vaak een TAMP van 20 centimeter!) Veel plezier ermee!
Frits Rits
Frits Rits - een gedragen slipje
Zo haalde ik gisteren ook bij deze vrouw een gedragen slipje op. Nog maar net binnen ontdeed ze me van mijn kleren. Al staande begonnen we te tongzoenen en bleek dat er toch al meer energie in Piet zat, dan ik had verwacht. Na enkele minuten verplaatsten we ons naar haar bed, waar het tongzoenen lustig verder ging. Ik werd na een tijdje zo opgewonden van het zoenen, dat ik haar vroeg me te pijpen. Ze leverde een uitstekende pijpbeurt af en positioneerde zich zo, dat ik ondertussen met haar mooie, natte poes kon spelen! Hoewel ik genoot van het pijpen, wou ik toch al snel beginnen neuken. Ik was er immers al bijna 2 jaar op aan het wachten om haar te neuken, en zelfs extra 2 minuten wachten, zat er niet meer in!!! Ze voorzag mijn kleine Piet van een gummi en begon me te berijden. Dat deed ze heel gevarieerd en heel enthousiast. Tijdens het neuken kon ik ook lekker met haar haar borsten spelen overigens!
Cornelie Woltermans
Cornelie Woltermans - unieke zuigmachine voor amateurprostituée’s
Dag allemaal! Ik heb zojuist een unieke zuigmachine ontwikkelt voor amateurprostituée’s! Geniet hem, net als ik, ook eens, als je even geen klanten hebt, voor heerlijke zuigkracht en vibraties op uw clit en tepels! Zet de 3 mini vibrators aan en en plaats de Nipple Super Suck-Hers over uw tepels en de Clit Sucker op uw clitoris. Knijp in de pomp totdat ze blijven zitten en ervaar het ongelooflijke intense genot van de vibraties en zuigkracht. Kom tot een sensationele climax en druk op de gemakkelijke Quick Release knop wanneer u klaar bent of er een klant staat te wachten! Lekker toch?
Josje Smit-Werkmans
Josje Smit-Werkmans - grapje
Drie huisvrouwen zitten gezellig met elkaar te roddelen over hun liefdesleven. "Ik heb een naampje voor de piemel van mijn man," bekent 1 van de vrouwen, "ik noem hem altijd het gordijntje, omdat hij elke keer na de voorstelling neer gaat." "Ik noem die van mijn man 'de gluiperd'," zegt de tweede vrouw, "omdat je bij hem nooit weet wanneer hij zal gaan aanvallen en of dat van achter of van voren zal gebeuren." "Ik heb daar nog nooit over nagedacht," zegt de derde vrouw, "maar ik denk dat ik hem 'roddeltje' ga noemen." "Hoezo?" vragen de beide anderen bijna in koor. "Omdat hij zo gemakkelijk van mond tot mond gaat" antwoordt de derde vrouw.
Mink Vos
Mink Vos - proza
Ik zoek je gaatje en steek hem erin Ik begin te pompen en te hijgen. Dan zit je weer vol... EINDELIJK! IK KAN WEER NORMAAL FIETSEN!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook