This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tracy Ullmans
Tracy Ullmans - 1 Item
Dag stoute slipsniftertjes! Ik houd zo van mooie lingerie en elkaar verleiden. Maar ik hou vooral heel erg van sex en ben erg goed in het geven van massages. Gewone massages maar ook erotische. Ik ben vrijgezel en heb ook geen zin om kroegjes of discotheken af te moeten om iemand te vinden die mij wilt laten plonsen, blubben, en mijn poes wilt voederen! Daarom mijn bericht hier. Als jij iemand bent die echt wil genieten dan stuur je me nu wel een bericht met een foto van uwe: knakworst, knoert, lange willy, lans, lat, leuter, lid, loeres, en loert!
Tracy Ullmans
mijn gedragen slipje te koop voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Liv
Liv - geveinsde liefde
Vroeger bedreef men teder de liefde, voorzien van een pilletje. Heden bedrijft men de geveinsde liefde tomeloos vaak eerst voorzien van een pilletje!
Wil Krikke
Wil Krikke - PARENCLUB VAN BOUDESTEIJN
Na binnenkomst in de PARENCLUB VAN BOUDESTEIJN direct begonnen aan het uitgebreide brunch-buffet. Stevige trek, dus een bord opgeschept met geklutste eieren, gevuld met groente en ham. Flink wat gebakken spek en kaas erbij, twee kommetjes vruchtenkwark en fruit als dessert. Aldus een goeie bodem gelegd en uitgebuikt aan het zwembad voor optionele namiddagse sportactiviteiten, mochten die zich voordoen. Denk hierbij aan: krikken, masten, het bed delen, mossen, naaien, naar bed gaan, nemen, neuken, nummeren, oliën-en-doorsmeren, op de muts gaan, op de schroef gaan, paalzitten, palen, paren enzovoort…………
Ed
Ed - tip
Klachten bij de meeste portieksletjes die ik ken ontstaan eerder door te veel dan door te weinig hygiëne, hier en tip voor een ieder die het aangaat! veeg uzelf na de ontlasting daarom altijd van voren naar achteren af! Alvast bedankt!
Barbara Moor
Barbara Moor - Leuke masturbeertip voor stoute kerels!
Leuke masturbeertip voor stoute kerels! Ga op je knieën zitten en ga op deze manier een onaneren. Blijf naar je stijve kijken. Leg wel een handdoek of zo op je bedje, anders wordt ie behoorlijk vies! Trek jezelf ook op deze manier eens klaar! Veel plezier ermee!
Lucky Necrofilia
Lucky Necrofilia - eco-boer
Er loopt een boer over de walletjes, komt er een hoertje naar buiten stappen. Zegt ze zo van: "Ehh, wil je nie een keer, ehh?" Dus die boer zegt: "Nou dat ligt er maar aan hoeveel je kost?" "Nou," zegt het hoertje, "voor 150 euro mag je zo lang als je wilt." Dat lijkt de boer wel wat en gaat mee naar binnen. Nadat de boer een uur bezig is vraagt het hoertje toch maar eens: "Hoe zit dat, kom je nog een keer klaar of niet?" Antwoordt de boer: "Nou nee, ik ben een eco-boer: Ik schoffel alleen, ik spuit niet."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook