This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lyric Beckenbauer
Lyric Beckenbauer - 1 Item
Dag lieve heren! Het is voor mij nu tijd voor seks op afspraak. Ik ben uit Hasselt. Ik ben wild in bed en spreek ook af in de auto. Het maakt mij niks uit of je bij mij thuis of in de auto seks wilt. Als je in bent voor iets leuks geils en seks dan kan je met mij ook contact opnemen. Vooral als gij een lekkere lange: knakworst, knoert, lange willy, lans, lat, leuter, lid, loeres, of loert hebt!
Lyric Beckenbauer
lekker foefje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Holly Hoelsher
Holly Hoelsher - zeep in mijn YONI
Hoi, ik kreeg laatst wat commentaar van een klant m.b.t. de stank van mijn YONI. Laat me jullie dan even uitleggen dat reukklachten van mijn YONI eerder ontstaan door te veel dan door te weinig hygiëne! Het is n.l. niet goed als er zeep in mijn YONI komt; ik was me daar dus niet meer met zeep. Het is voor mij al voldoende de schaamstreek onder de douche met lauw water af te spoelen en deppend af te drogen! Dit ter info!
Per Pannekoek
Per Pannekoek - naar een amateurprostituée / proza
Gisteren heb ik me ook maar naar een amateurprostituée begeven. Ze leidt me naar de sofa, waar ze liggen gaat. De heupen geheven schort ze haar rok op om me de kans te geven haar kleine, gedragen slipje uit te doen. Waarbij ik "en passant" haar FOEF met een tongzoen verwen, waarvan ik al weet hoe het de vlam jaagt door haar buik!
Cassandra
Cassandra - masturbeertip
Leuke masturbeertip voor stoute kerels! Je kunt het met een vinger doen, zoals eerder bij deze tips staat, maar gebruik nu eens een gummetje dildo om te gebruiken tijdens het onaneren. Ze zijn er speciaal voor gemaakt en je kunt steeds een stukje verder gaan. Door je gummetje ook te verwennen is een orgasme, het klaarkomen dus, veel en veel heviger en lekkerder. Het gevoel van klaarkomen duurt ook aanzienlijk langer op deze manier. Veel plezier ermee!
Reninka
Reninka - KOFFIE
's Morgens wil ik je in me voelen, Je met m'n lippen strelen. En je met m'n mond naar binnen zuigen Heet guts je dan naar binnen... JA, ZO MOET KOFFIE ZIJN!
tom
tom - een uitgelaten sfeer
Tja, op een verjaardagsfeestje van mijn buurvrouw afgelopen zaterdag heerste er al direct een uitgelaten sfeer, vrouwen doen voor hoe goed ze kunnen shaken en scheppen op over hoe actief ze nog wel niet zijn in bed. Haar oma zegt dat ze vroeger ook heel sterk was in bed; ze heeft niet voor niks acht kinderen gekregen! ‘Op dit gebied moet je gewoon niet lui zijn,’ zegt ze ook nog trots. ‘Je moet kracht hebben om je man op te tillen. Omhoog en omlaag. En rond en rond en rond.’ Met haar hoofd maakt ze rondjes om het rondslingeren van haar bedpartner uit te beelden. De jongere vrouwen om haar heen joelen als ze opstaat en ook wat heupbewegingen in de strijd gooit. Het was me een avondje wel weer…….
victor
victor - HET GLIJHUIS VAN BOUDESTEIJN
Ik ging gisteren bij een dame een gedragen slipje halen. Niet lang daarna lag ik al haar baarmoeder wit te verven! Toen ik voelde dat ik ging komen ging ze naar voren buigen en je kon duidelijk zien nu hoe mijn paal in en uit haar grotje kwam. Nadat ik was klaargekomen likte ze mijn paal schoon en ging even rechtop zitten om haar haren naar achteren te doen en daardoor even haar mooi lichaam te showen. Er waren zeker nog 8 mannen en 2 dames binnen bij HET GLIJHUIS VAN BOUDESTEIJN en bij het verlaten van de kamer vroeg ene haar pooier of ze direct bij hem terug kon komen. We lachte op de trap en gingen weer douchen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook